Aleykümselam Mehmet
saygilar abim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleykümselam Mehmet
saygilar abim.
Sinan abi bu ara çürük elma teorisine merak saldım, ders alinacak çok şey var.
bende bu aralar dunning kruger a taktim eren/
selamlar arkadaslarrrrrrr///
Bu arada bu fotoğrafı değil ama aynı şekilde deve ve
fotoğrafları paylaşıyordu siz farklı bir fotoğraf kullansanızda o forumdan sonra bunları paylaştığınız için bir nevi özenti oluyor. Ama kötü niyetle söylemiyorum bunları sadece bilin istedim. O forumu pek sevmem hatta nefret ederim ama her zaman doğrusunu söylemeyi tercih ederim
deve bir cok yerde kullanlir. sigara markasi bile var. ozenti olmaz
Selamlar hayirli aksamlar
Ustunuzden 30-40 km genisliginde sari turuncu bir dek bandinin(yuksekligini siz karar verin ) 15 dk boyunca tipi ve sprey yagisiyla ayni anda ortaligi toz duman alabora ettigini varsayalim fakat yagmur olsun. Girdigi anda sicakligi 2-3 degilde 8 derece düşürsün. Az onceki yagis bu sekildeydi radar vs bakamadim. Yarin ne olduguna bi goz aticam. Guzel aksiyondu. Catimiz 3 yerinden akiyor terasda ben elimde legenler kovalar iyi sabahlar
:elkaldıranadam:
Selamlar arkadaşlar. Hayirli geceler. Edremit korfezindeyim bu aralar. Yagmur ara ara guzel aliyor masallah
10 dakikaliginada olsa bir anda gorus acisi neredeyse bir kac metreye indi. Sprey gibi fakat siddetli bir girişdi. Bir 10 sene daha beklerim
Suan orta siddette devam ediyor
Balikesir altınolukta uzun senelerdir gordugum en guzel yagisi goruyorum. Sessiz sedasiz bir anda bastirdi. O kadar yogun bir bulut icindeyiz ki karsidaki binanin fotosel li lambasi surekli hreket algilayip yaniyor
atmosfer yaz kis dongusunde kendini dengeleme egilimindedir. yaz sicak ise kis soguk olacaktir. heleki bir onceki kis iliman ve yazin nomallerin cok uzerinde seyrediyorsa ortalamada. onumuzdeki kislarda cumbus var demektir.
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Büyüklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden opuyorum
sabah guncellemesi etkili yagmur var diyor.
gfs sabah guncellemesi basladi varmi paylasacak kimse
Bu kış kardan değil lodos bıktırdı yine lodosla başlıyoruz haftaya neyse hayırlı geceler herkese
iki sistem arasi lodos var ise tadindan yenmez. karadenize kadar uzansin butun kar i eritsin nemli hava isinsin yukselsin. ustune bir de kuzeyden soguklari ceksin karadeniz uzarinden nem iyle birlikte ustune eklensin. bulut kalinligi derinligi km lerce genislesin yukselsin. bak o zaman neler oluyor. oglen vakti alaca karanlik bir hava gorus mesafesi bir kac metre kar tipi araclar yollarda. tabi kazasiz belasiz.
Devamı daha iyi bir sistem inebilir
sartlar uygun hocam