benim basim yine agriyor hafif hafif yagismi geliyor arkadaslar nedir durum. isten gucten kafayida kaldiramadik kac gundur hic birseyden haberim yok ama geliyor birseyler heralde
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler herkese
hayirli gunler mustafa abi
-
selamlar arkadaslar...
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yalovanin batisinda simsek aktivitesi cok yuksek
-
Hayırlı sabahlar
gunaydin baskan. gunlerdir bekledigimiz gun geldi catti. bugun bizlerin bayrami umarim herkezin gonlune gore olur
-
ben pek oraj kelimesini kullanmam oraj bircok faktorun bir araya gelmesiyle gerceklesenen bir durum ama suan 3 altin kosulu gerceklesmis bulunmakta firtina, surekli simsek ve gokgurultusu (yildirim sart degil
), guclu yagis

her yer golet gibi oldu. bursayi seviyorum
(derken yakinlara yildirimda dustu) ama gokgurultusu hic durmuyor siddeti gecen istanbul daki gibi degil fakat surekli gok gurultusu var -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guzel bir kutle yakaladi gorukle -
basladi sukurler olsun. kazasiz belasiz insallah.
5 dakika o serinlikte yurudum islandim yetti yazin sicagini attim. yalniz simsek aktivitesi yuksek baya -
bursada arada yagmur damliyor. agustosda marmarada dag eteklerindeki koylere dikkat bu bolgede 3 denizdende etkileniyoruz. ornegin onceki senelerdeki kestel sel i asagi yukari bu sartlarda gerceklesti.
yagisin tadini cikarin aksama kadar bizimle gibi
-
bursada gok gurultusu basladi hava kapali...
gunaydin arkadaslar -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2 roma liyim ben

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz bir başka ya 😊✨
hasan hadi hemen degiselim sehirleri. sen bursaya ben oraya...
hayirli geceler arkadaslar -
-