eskiden bi tek wrf vardi saglam. yer kartlarina bakiyorduk. internet bu sekilde degildi faks modem ne varsa taratip atardik 2000 lerde. mgm de var hala sanirim ordan bakiyordum arada dune kadar.
Bursa Balıkesir güneyi 5-10 cm gibi duruyor abi. Yükseltiye göre değişiklik gösterir tabiiki Uludağ etekleri 15-20 cm görürken sahiller 5 cm sınırını aşamayadabilir.
Ben İstanbul'u zor anlıyorum abi sen daha doğru bir yorum çıkarırsın bölge için
hayir oyle degil herkesin yorumu farklidir anlamlidir. surekli baktigimiz icin gozden kacar. kritik cok onemli.
Athena 'nın paylaştığı sınırlı alan modeli BOLAM gibi gelirse, 1 Ocak öğle saatlerinden sonra avrupa yakası kuzeyi ve anadolu yakasında yer yer 2-8 cm kar örtüsü olur.
Beğenilerin içine beğenmedim smile eklerseniz, beğeniler artacaktır. Insanın eli gitmiyor şunları beğenmeye.
ben ozellikle gececi oldugum icin begeni benim icin kontrol gibi bisey her sey yolundami mesajlar gidiyormu kimler burada gibisinden mustafa abimim dedigi dogru ama bu yonu de var. tabi mecburiyet yok lakin iyi oluyor
Yani biraz abartı olabilir ama ben hayatımda böyle soğuk görmedim. Yerdeki kar komple donmus 😶🌫️
soguk gercekten.ben dakikasi dakikasina takip ettim tamamen farkliydi bu tamamen her yer kar aldi ozellikle sogugun dip yaptigi patern in girdigi anda yagislarin miktarlari kalitesi rejimi profili neyi varsa 10 uzerinden 6-7 bu cok verimli bir sistem demek. ben ilk 5 ime yazarim ki kar gormedigim halde verilerden gordum.
arkadaslar begenilerden kimin gelip gittigini kimin baktigini kimin okudugunu anliyoruz. tepki verin yahu 2 kisimi takip ediyoruz. bende biraktim dun begeni atmayi baktim kimse atmiyor. simdi atiyorum ama tekrar
Arkadaşlar canınızı sıkmayın. Değişim rüzgarı 2-3 güne modellere yansır. Bu olayları haftalar öncesinden verilerin söylediğini bahsettim hele şu önümüzdeki lodoslu günleri atlatalım yeter.
sistem var hocam her yer kopuyor. sistem bize kelek yapiyor. son saatte kadar sistem bitmis degildir benim icin takibe devam. bak adam yan tarafta kardan adamini yapti bide seyinide yapmis.