Bana serin
Şükürler olsun
ilikci baskan
...
oyle sicaklar gelsin ki senelik ortalamayi yakalamak icin eksi 18 ler girsin kasimda aralikta dimi sinan hocam ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBana serin
Şükürler olsun
ilikci baskan
...
oyle sicaklar gelsin ki senelik ortalamayi yakalamak icin eksi 18 ler girsin kasimda aralikta dimi sinan hocam ![]()
selamlar arkadaslar hayirli aksamlar. bugun bursada hatri sayilir bir sicaklik var. bunaltici
Konumum oraj konusunda çok kötü yaz mevsimi başladı başlayayım, ufak sarı kütlelerden başka bir yağış kütlesi yakalayamadım. Bir keresinde gölcüğün batısını kırmızı kütleler etkilemişti bende gölcüğün doğusunda oturan biri olarak sadece gökgürültüsü ve şimşeklerle yetindim.
siteye gelmezsen olmaz tabi.
geldigine gore bu ay ciksin dolunay-son dordun arasi gelir yagislar
hosgeldin.
yahu sabah sabah tarik akan filmi seyrettirdiniz bana..
gunaydinlar
gunaydinlar sayin
sakinleri ![]()
adam sol ust koseye bakiyor bir tanesini gorebildim mustafa abi oda direk
Hemen atem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
arada doner sonra durur
musatafa abi bu gece yokmu biseyler. alistirdin yahu. ![]()
benim dogdugum yil Whisper
benim laptop un kirik citasi ni pamuk seker cubugu tutuyor suan. bantladim ![]()
bence pembe-beyaz coktur. cunku ilk pembe beyaz sonradan gri turkuaz yazmislar metin de
O zamannnnn hele birde buna bak bakalım..
Renk nasıl beyin ne yönde işliyor ..
Herkes yazarsa sevinirim..Ben klasik çoğunluğun gördüğü renk gördüm maalesef mı desem,iyi mi desem? bilemedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
pembe-beyaz gordum
Hayırlı geceler ahali. Nasılsınız?
iyidir sahutt elimde 19 inc monitor tava gibi saga sola ceviriyorum ben sen nasilsin. ![]()
okudum tamamdir. cok guzel birseymis ![]()