gelsin ustalar oraj di yagmurdu artik neyse.
gunleridir kavrulduk. cayir cimen tamamen kurudu. suan bile oturdugum yerden nefes almasi bile zorlasiyor saatler gectikce. gunduz dahi suan gibi sicak degildi. dal kipirdamiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgelsin ustalar oraj di yagmurdu artik neyse.
gunleridir kavrulduk. cayir cimen tamamen kurudu. suan bile oturdugum yerden nefes almasi bile zorlasiyor saatler gectikce. gunduz dahi suan gibi sicak degildi. dal kipirdamiyor
yuksek nedeniyle avrupa ve akdeniz uzerinde takilip isinan ardindan italya yonunden uzerimize sarkan asiri sicak ve nemli bir 850hpa neredeyse 30 derece ortlama
carsamba gunu 2023 un en sicak gunu olmaya aday
Aleykumselam, hayırlı geceler herkese
onumuzdeki hafta ortasi yurdun batisi icin ozellikle marmarada sicaklik rekorunu tazeleyen a
Hayırlı geceler Mehmed'im.
insallah ustadim
marmara dikkat
onumuzdeki hafta basinda bir gunluk serinlemenin ardindan yeni sicaklik rekorlari tekrar kirilabilir. guney kesimi daha sicak olmasina karsin zaten uzerimizde olan afrikanin cok guclu bir sekilde bu denli kuzeye tirmanmasini deneyimleyecegiz. bagil nem yuksek sicak carpmalarina karsi onlem alinmali anlik olarak golgede dahi 40 in uzerinde 45 i zorlayan kesimler olabilir gecebilirde. takipteyiz.
(pazartesi gunu marmaradaki sicaklik dusumu 3-6 derece iken salidan itibaren 2 gunluk yukselis kuzeyini kesim kesim daha zayif etkilemesine karsin guney ozelinde dogusu ve ortasi dahil 8-10 derece olma ihtimali karsilasabilecegimiz senaryolar dahilinde)
25-26-27 si icin durum beklenendende oteye gidecek gibi duruyor.
yeni orman yanginlarina dikkat.
27 si icin karadenizin batisinda ki yagis icin bir yorumu olan varmi ? dar alanda etkili olan bolgesel yagislardan hep cekinmisimdir nedense.
selamlar arkadaslar hayirli geceler.
merkez 27 derece ama ben 35 hissediyorum
Aleykumselam, hoşgeldin
hosbuldum mustafa abim ve tum forumdaslarim
Yandık yahu.
Selamlar ahali
Seçim vatanımıza milletimize hayırlara vesile olsun. Ben değişimden yanaydim lakin sonuca üzülmedim değil bilakis sevindimde. Siyaset yapmıyorum
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hepsi bizim insanımız hepsi bizim için çalışacak. Dogrulariyla yanlışlarıyla da benim de cumhurbaşkanım Erdoğan. Balkon konuşmasını heyecanla bekliyorum. Pozisyon da Değişim olmasada ben bu döneminde erdogandan radikal değişimler bekliyorum. Her konuşmasında bunun sinyallerini okuyorum.
Ankara da tekrar sel diyor TV ler varmı orada kimse arkadaşlar.
balıkesır merkezde ciddi dolu yagısı var
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Hayırlı günler herkese
Hayırlı akşamlar Mustafa abi. Sağlık sorunları yaşadım işi gücü bıraktım memlekete döndüm küçük bir dükkan açtım dinleniyorum Mustafa abi artık daha iyiyim yorucu işler belli bir yaştan sonra emekli ediyor insanı