2021 Şubat siklonik kar yağışlı sistemdi ancak sıcaklık yetersiz kaldığı için rakım sistemi olmaktan öteye geçemedi. O yüzden Eren çok kar görmüş wriscuttern az kar görmüş diye yorumladım.
bunun 850 si digerinin 500 u iyiydi diye hatirliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
radar guzel istemin -40 lik cekirdegi kirim uzerinden karadenize iniyor. karadeniz kiyilari uzerlerine oturdugunda daha etkili dek bantlari olusacaktir. 6-12 saat rotarli geldigi icin bugun gunduz dek bantlari dogu marmara guneyi icin zayifti
Bazi medya odakli sitelerin paylasimlari onlar kaale almaya gerek yok
tabikide zaten kendi tahminimizi yaptik biz. ama son senelerdeki bu abartma furyasi anlamsiz ancak bir kac kez daha yaparlar sonra insanlar yemez zaten. ben durumu belirtmek icin konuyu actim.
Bizim sitede saçma sapan tabirler kullanılmıyor efsanede oldugu soylenmedi 2021 Şubat sistemi benim konumda daha iyiydi ancak 100 rakım altinda ki yerlerde husrandi bu ornegide kiyaslayanlar için belirteyim şu an 2021 in yarisi bu sistem
televizyonda bile duydum altay kar firtinasiymis. karadeniz odakli ortalama bir sibirya sistemi iste
Beklentiyi kim asiri arttirdi bilmiyorum ama Istanbul icin 10-30cm degerleri bence guclu bir sistem oldugunu gosterir. Pazar gunu bakariz artik nereye ne kadar yagdi. Anadolu yakasi yuksekleri simdiden 25cm'yi gecmis
sagda solda duyuyorum altay kar firtinasiymis. normal bir kar bu istanbul icin. ole 1 metreler falan 1 hafta esaret soz konusu degil.
benim cikmadigim dag tepe kalmadi. suana kadar bolgem adina bir onceki sistem bu kirim yb li sistemden cok daha iyiydi. bunu bir kenara not duseyim. 500 un daha gucsuz olmasina ragmen. bakalim belki geriden geliriz bellide olmaz.