mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

abi benim tanıdığım bir yazılım öğretmeni kullanıyor iş açısından gayet güzel macbook kadar olmasda onun gibi hoş ele oturur naif bir görüntüsü var fakat tek sevmediğim özelliği kendi işletim sistemi ile geliyor isterse macbook gibi windowsa çevirebilirsin ama 11 yapma :D eksiği var çok 11in benim pc de gelsin 10 yapıcam

linux kullaniyorum ben zaten diger isletim sistemleri gelmez bana :) gecen arkadas windows pc getirdi bakiver diye inan anlamadim hic cok uzak

Aciga geçmek pişmanlık değil arkadaşlar öyle diyenlere aldırmayın bunu benden küçük forumdaki arkadaşlara söylüyorum evde oturup PC oynamayacaksaniz geçin derim.

benim bir arkadasim var eren liseyi aciktan okudu oradan iki yillga gitti sonra sinava girdi uludag elektrik elektronik muhendisligini kazandi dgs de bu sene bitirecek okulu.

iyi geceler arkadaslar

Mehmet abi benim aklımda bu var ; DDR5 8GB Samsung 2x Ram - AMD ryzen 7 6800h - 3050 ti ddr6 4gb Ekran Kartı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Abi bu 2022 modell

guzeellll madem bu kadar yapiyosunuz sunun 8 gb ekran kartlisini koyun su makinaya. amaaan aradikca bitmez hasanim ddr5 olsun da dicemde bunu 8gb ekran kartli olanla arasinda ne kadar fark var. ama buda isini hayli hayli gorur.

bundan 10 sene oncesinden daha fazla oldu hasan ddr2 deydik arkadasimla ayni paramiz vardi o ekran kartina yatirdi parasini ddr3 ler yeni cikiyordu 2-3 sene sonra onun pc basladi kasmaya ben ekran kartini yukselttim 5 sene daha kullandim. ram de yeni teknoloji geldimi geciceksin digerleri bir sekilde hallolur. ben bu islere basladigimda daha ddr lar yoktu pentium3 800 vardi hehe (:

Anladım Asus tufun Samsung ddr5 8gb ramı var 2 tane ekran kartı 3050 ti ddr kaç onu bilmiyorum

4 dur o ddr5 ler suan icin turkiyeye orta class ilk sokan hp sanirim cok bakmadim ama oyle gordum aramalarda. bazi markalar var onlar ust segment 40 binlerden basliyor sanirim. hp ninde victus un ilk serisi ustu lacivert klvye beyaz olanlar sorunluydu simdi tek renk olanlarda o sorunlari gidermisler derslerini almislar yeni kasadan. tek sorunu gordugum kadariyla display in sallanmasi sanirim menteseleri ekranin agirligina gore ayarlayamamislar ama cok sessizmis

Düşünüyorum hala abi sonuçta bikere Alicam birde büyük Mevla vericem 1 hafta içinde almam gerekiyor zaten üniversiteye başlıyorum Allah izin verirse 1 hafta içinde karar veririm

tamam dedigimi anladin degilmi her ne olursa olsun ddr5 olacak iyi para vereceksen

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bak ddr4 boyutu ddr5 in 2 katiyken bile yetisemiyor ddr5 e

ve buo yunlar ddr4 e gore tasarlandi gelecek oyunlar ddr5 in performansina gore gelecek o zaman ddr4 ler is yapmayabilir

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.