selamlar hayirli geceler arkdaslar
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
hayirli geceler ahali
-
tuh yahu herkez uyumus dagilmis. kacirmisiz neyse ben calismaya geceyim bari

arada nobete ugrarim -
uyuyanlara ve uyuyacaklara iyi uykular. uyanacaklara gunaydin.
burda olanlar el kaldirsin selamlar. -
İyi akşamlar herkese
iyi aksamlar herkeze
-
kocaeli sakarya duzce hattina guclu dekler geliyor. bartin uzerindeki ab nin merkezi olmasi gerek
-
arabalar ve cimler beyazladi
-
radarda balikesir merkezi beyazlatacak bir kutle var. devami gelirse ki gelecek gibi. 2-3 saate kar topu oynanir. poyarzi sever memleketim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
* Benimle beraber burada muharebe eden askerler kesin olarak bilmelidir ki, bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize hatırlatırım.
mustafa kemal ATATURK* Avrupa'da hiç bir asker yoktur ki, bu ifadenin altını çiziyorum, Türklerle mukayese edilebilsin. Almanların müdafaada gayet iyi oldukları kabul olunabilir. Fakat siperlerde onlar dahi Türklerle kıyas edilemez. Misal olarak Gelibolu'yu zikretmek isterim. Orada bizim gemi ateşlerimizle büyük zayiata uğrayan kıtalar, Türk olmasalardı. Yerlerinde kalamaz ve derhal değiştirilirlerdi. Halbuki Türkler, bütün muharebe müddetince yerlerinde kaldılar. (General Tawshend)
* Bu Türk kıtaatının cesaret, metanet ve sebat cihetiyle takdir ve senaya liyakati, her şüphenin fevkinde bulunmuştur. Donanmasının ateşiyle de, en müessir surette muavenet gören pek cesur bir düşman taarruzlarına karşı sayısız muharebelerde bu kıtaat mevkilerini muhafaza etmişlerdir. (Alman Generali Uman von Sanders)
18 MART CANAKKALE ZAFERI KUTLU OLSUN -
hayirli cumalar arkadaslar
-
hayirli kandiller...
-
Saadet hadi gozun aydin. ama cig tehlikesi falan diyor aman dikkat

-
Arşive bakarken bir de ne göreyim 28 Ekim 2003 de Zonguldağa kar yağmış en erken kar yağışı bu sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. evet o yil duzcede 29 ekime ciktigimizda yerler beyazdi
-
biz insanoglu cok garibiz. duygu durumumuz beklenti ve sartlandirmalarimiza gore degisiyor. dun kar beklentisi icerisinde oldugum icin gunes her ciktiginda inanin rahatsiz oluyordum. arkadasmimi uyandirdim erkenden isi gucu biraktik golyazi kemalpasa tarafina kactik
bugun gunesli bir hava beklentisinde oldugum icin gunes inanilmaz mutlu ediyor.
bu arada guzel resim ve videolar var ama daha alamadim resimleri. -
gunaydin. gunesli bir pazartesiden selamlar