mehmet civan tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

bu iste konum ve sans cok onemli cidden. bursa merkez hatta nilufer ilce merkezi izliyor iken goruklenin uzerinden sari kutle treni geciyor. yogun bir yagis var suan

-0,8
    HHY.svg
    Yağışlı

Yağış
    5.75

H Nem 96 ryon-gri.svg Rüzgar 23

balikesir dursunbeye 5-10 cm lik bir yagis geliyor ilk etapta. o bolgedekiler uyumasin

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

vortex in kuyruk diye bu sene tanimlanan kismi ise o bolgeden gececek gibi erime olacagini tahmin etmiyorum oglene kadar sagli sollu bu lokasyonda kuvvetli-yogun yagislar olacak

Aynısını ben parkta yasadım dışardayken hocam. Fırtınadan gözümü açamadım Allah'a emanet yürüyordum çukura takıldım bir güzel yuvarlandım karın içine :)

B) aman hocam dikkat. gercekten ben bugun yasamamis olsam sen yazsaydin once bir derdim ole seymi olur diye. ama kursun gibi geliyor kar taneleri gozu acmak mumkun degil ve ruzgarda insani savuruyor ara ara

bu nasil bir sacmaliktir. allah sizlere akil fikir ihsan eylesin

Kartopu savaşı silahlı saldırıya dönüştü!

İstanbul'da Tophane Parkı'nda yaklaşık 50 kişiden oluşan iki grup arasında başlayan kartopu savaşı silahlı kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği kavgada 6 kişi yaralanırken, kavga ve saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri silahla ateş açan saldırganla birlikte toplamda 4 kişiyi gözaltına alırken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Önceki sistemlerde yaptığım yoğun kar anında kendimi dışarı atmama hatasına bu sefer düşmedim :) Hayatımda geçirdiğim en iyi 1 saatti.

bende az once geldim kaldirimin kenari dusuk banket di. onumu goremedigim icin ayagim kaydi yuvarlandim. cunku karsiya bakamiyosun firtinali tipide gozleri acmak mumkun degilmis onu anladim.

Herşey bermudaya yağsın. Ne var ne yok. İstanbul'un yüzde 20'sinin yaşadığı yere yağsın. Geri kalan boş otursun. Güzel ya valla. Adaletli böyle. Bizde oturup gemi gibi sabahtan beri heyecanla takip edelim. (Boş yere) artık kabak tadı verdi model takibi falan. Yahu neydi ne oldu. Bu kadarda olmaz. Neden model takimi yapıp bu siteye giriyoruz ki bir kaç saat sonrasını bile bilemeyen modeller için!! Sene olmuş 2022. Uzay çağındayız. 6 saat sonrası muamma. Merdo istanbulun çoğunu memnun edecek yerden girmeyecek belki ama bize attığı kazık unutulmaz Umarım mutlu olur yağan yerlerdeki insanlar. Ben sistemi kapattım

bermuda neresi ?

Tarih: 12 Mart 2022 CumartesiSaat: 13:00Uyarı No: 192

Kocaeli'nde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Kar Yağışı

Beklendiği Yer

Kocaeli il genelinde bugün (12.03.2022 Cumartesi) beklenen yağışların öğleden sonra etkisini artırarak, gece saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli kar yağışı (10-20 cm. kar örtüsü), kuzeyinde ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. üzeri kar örtüsü) şeklinde olması bekleniyor. Buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

12.03.2022 13:00-12.03.2022 23:59

Hadisenin Şiddeti

Kuvvetli Kar

Nilüfer - BURSA
    12 Mart 2022 00.013 Mart 2022 12.00

Aralıklı kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

turuncu uyari

saat 5:30 gibi sanirim bu resimler ustune ayni hizda hic durmadan yagdi