bursa goruklede firtinali olaganustu hava sartları var suan kazasiz belasiz insallah. yalova bilecikten haberi olan varsa yazsin suraya birseyler arkadaslar
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bursa cephe yağışlarını sever kanka
2 soguk cephemi var hocam simdi burada madem acik yardim et. yoksa biri sicak cephe digeri soguk cephemi. simdi bu 2 cephe karsilasirsa noluyor sicak soguk okluzyonmu oluyor. stasyoner degildir heralde hareket edecek. o zaman yarin soguk okluzyonmu olusacak demek bu bi el ativer samet sunlari bi deyiver ben cok anlamaz.
sagdaki super hucremi yoksa hocam eyvah cok yagis var orada o zaman
(super hucrenin orada göl var nemlilik cok bursada nem yetmedi ilk yagis beklenenin altinda kaldi sımdılık ama olusuyor daha sıstem)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bursanin nasil bir konumu var ab kuzeylide olsa guneylide olsa kol yagisini hep dikine karsiliyor. deklerde balikesiri tutuyor. senelerdir gozlemim bu yonde ben bastan sans diyordum ama degil bu cografya ile alakali denizlerin karalarin konumlariyla alakali ileride vaktim olursa varsa bunun bir altin orani bunun uzerine yagunlasacagim
-
bi adet de trenimiz var. cuf cuf ucf cuf 18:00 a kadar devam
(dek treni diil arkadaslar karistirmayin ab li kirmizi treni) -
bursada yagis orta kuvvette basladi
-
birazdan iyi bir kirmizi kutle alacagiz ardi dolu. Eren kutleler guzel
-
bursada hava kapaniyor gokgurultuleri duyulmaya basladi son durum bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mumbar dolması yiyeceğiz içini hazırlama aşamasındayız
afiyet olsun bereketli olsun. allah olmayanlarada versin. malum ekonomimiz ortada herkez oyle cani istedigi zaman pizzaydi suydu buydu bulup yiyemiyor
-
gunaydin arkadaslar. abi cok guldum ben ``abi benim devam et``
bursada hava cok bulutlu -
oyyyy ellerin dert gormesin eren.. beklemedeyiz
-
yarını bekle derim abi hemde dikkatli bekle :=)
valla eren iki gundur bunaldik yahu gelecekse gelsin su yagis. dun bi yarim saat orta kuvvet atistirdi gecti
-
Bunalttı iyice nem yahu
bursa bugunde bunaltici
-
bursada 10 dk dir yagmur yagiyor
-
Çok değişik bir hava var dışarıda. Bulut neredeyse yok ama şakır şakır yağmur yağıyordu 5dk önce. Yerlerde ıslanmadı. Bayağı dengesiz.
bursada cok bogucu sicaklik yuksek degil ama bunaltiyor
-
gunaydinlar efendimmmm....