bursa 2-3 saattr yogun kar yagisi altinda. 20 cm dogru ilerliyor
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
bayraktar akinci nin satildigi 2 ulkeden biri belli oldu. pakistan mis
-
Gebze anlık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. abi o yagis aninda orada olmak isterdim gunlerdir bekledigim olay. bakalim bu gece sabaha dogru ihtimal var buradada kismet artik. ilk partiden bursa cok faydalanamadi bu gece 2. dalga ne olacak bakalim
-
ne vortex mis be
gunlerdir eyledi bizi. ters dusmusum dun ne kadar uyudum bilmiyorum 
-
bursaya guzel bir kutle yaklasiyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gorunuse gore arkasida var ve yogun
-
goruklede hafif beyazlama var ama pek keyfi yok yagan karin ince ince atiyor arada erimiyor ama. bursa merkezde kar vardir orada kutle var aksamdan beri.
bu da balikesir merkez arkadasimdan istedimThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
samli susurlu tarafi bayagi fazlaymis.
koy yollari kapaniyor herhalde aksamdan bu yana calisiyormus ekipler molasiz oralarda 30 cm e yaklasmistir -
Sibiryali balikesir merkeze yine sari kutle yaklasiyor
-
Whisper buradada bayagi bayagi hizlaniyor abi yavas yavas
-
bursa ve cevresi 30dk 1 saate basliyor arkadaslar
-
Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar baskan ve tum sakinlerimiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sabir 2 saat kadar daha

-
bursa goruklede 15 dk once bahardan kalma gunluk guneslik bir hava varken (gunes gozlugu takmak zorunda kaldim) suan birden kar bastirdi direk. mart dada sistem farkli oluyor cidden
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guney marmara kutleleri yavas yavas radara girmeye basliyor -
cayir cimen tutmus.yollarda tutar 1 saate savusturarak yagiyor daha yeni baslamis belli
-
Yarın ki dek mi cephe yağışımi İstanbul için
dek diye biliyorum