benim basim yine agriyor hafif hafif yagismi geliyor arkadaslar nedir durum. isten gucten kafayida kaldiramadik kac gundur hic birseyden haberim yok ama geliyor birseyler heralde
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
uzun zamandir yaziliyor ciziliyor ben fikrimi hic beyan etmemistim bu vesileylede goruslerimi siz degerli arkadaslarimla paylasmak istedim
-
bakin su olur ben bunu kabul ediyorum. bir tablo olusmustur senin fikrin biraz radikaldir. tahminine destek icin diger tahmincilerin goruslerini alirsin bu normaldir bunu tahmin yapan herkez bilir yapmiyorsada suan hayatinin bir doneminde yapmistir. ama bunu yaparken zaten ortak bir kanaat olusmustur atmosfer her ne kadar kaotik olsada durum bellidir pozisyonlar bellidir. fakat bu demek degildirki ordan kopya cekiceksin. genel kaniya gore kendi tahminin cercevesini uc noktalarini belirlersin. gerekirse esnetirsin. yada bir kismini kirparsin bunlar olur. ama ben ne gordugumu soyliyim. turkiyede belli basli onde gelen bu isi yapan insanlar var onlardan ne var ordan oraya kopya. arkadaslar 20 senelik sure zarfidir var bu amator tahmin kulturu yemiyosun belli sureden sonra anliyosun yani. hos degil bu. sizlerede tavsiyem kendinizde yanilip kendinizi o pozisyona dusrmeden kendinize gereken ozveriyi gosterin gerekiyorsa risk alin ama copy paste yapmaktan ve yapanlardan kacinin. cunku bu hatalari hepimiz yaptik ama tadinda birakmamiz gerekir. bu yazdiklarim icimizden birine belli bir zumreye degil herkez icin soyluyorum. goruyorsunuz iste artik esimize dostumuza tahmin yapmaktan cekinir olduk. site olarak temennim bu duruma dusmemek ve suana kadarda cok iyi gittigimizide dusuyorum..
-
mehmet civan şu an amatör meteorolojideki en büyük sıkıntı budur kesinlikle
evet cok var sahutt o yuzden ben site disi hicbir sey takip etmiyorum artik. heleki belli basli tahminleri noktasina virgulune kadar farkli farkli insanlardan okuyup dinledikce keyif alamamaya basladim bu yuzden bunuda biraktim. cunku sitemizde goruyorum bazen icime
dusuyor insan ogluyuz yanilabiliriz. yanilmamak icin kendim tahmin yapmaya calisiyorum birde sitemizdeki bu isi bilen arkadaslarimizin yorumlarini okuyorum o kadar.
hatta ve hatta bazen kucuk tahmin yapacak oluyorum o zaman siteden cikip bu belli basli adamlarin tahminlerine bakiyorum sirf onlarla cakismasin da bende onlarin durumunda gorulmeyim diye -
ben bu kis sistem bekliyorum ! anadoluya kar yagacak. dedi dersiniz
2022-2023 kisinda beklentim buyuk.
2023-2024 icin eylulu bekleyin daha vade uzun bekledigim bir degisim var olursa konu acacagim -
gunaydin arkadaslar. kadir kim
-
Hayırlı günler herkese
hayirli gunler mustafa abi
-
selamlar arkadaslar...
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yalovanin batisinda simsek aktivitesi cok yuksek
-
Hayırlı sabahlar
gunaydin baskan. gunlerdir bekledigimiz gun geldi catti. bugun bizlerin bayrami umarim herkezin gonlune gore olur
-
ben pek oraj kelimesini kullanmam oraj bircok faktorun bir araya gelmesiyle gerceklesenen bir durum ama suan 3 altin kosulu gerceklesmis bulunmakta firtina, surekli simsek ve gokgurultusu (yildirim sart degil
), guclu yagis
her yer golet gibi oldu. bursayi seviyorum
(derken yakinlara yildirimda dustu) ama gokgurultusu hic durmuyor siddeti gecen istanbul daki gibi degil fakat surekli gok gurultusu var -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guzel bir kutle yakaladi gorukle -
basladi sukurler olsun. kazasiz belasiz insallah.
5 dakika o serinlikte yurudum islandim yetti yazin sicagini attim. yalniz simsek aktivitesi yuksek baya -
bursada arada yagmur damliyor. agustosda marmarada dag eteklerindeki koylere dikkat bu bolgede 3 denizdende etkileniyoruz. ornegin onceki senelerdeki kestel sel i asagi yukari bu sartlarda gerceklesti.
yagisin tadini cikarin aksama kadar bizimle gibi