bursada gok gurultusu basladi hava kapali...
gunaydin arkadaslar
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2 roma liyim ben
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz bir başka ya 😊✨
hasan hadi hemen degiselim sehirleri. sen bursaya ben oraya...
hayirli geceler arkadaslar -
-
-
selamlar... iyi gecelerrrrrrrr...
dondum evime... -
baktım bugün Sarıyer 28.2 olmuş Atatürk havalimanı 32. 1 derece olmuş.. birşey farkemez şöyle farketmez. herkesin kendı normali kendine göre olduğu için. Atatürk havalimanın ağustos gündüz ortalaması 29. 1 dereceymiş. Sariyeride 25 26 dır ..gündüzü.
ama 4 derece fark atması değişik geldi
Denizden kuvvetli rüzgar, yagmur ve bulutluluk faktoru yer seviyesini bölgeden bölgeye farkli etkiledi. Istanbul yarim ada şehri. Dikkatinden kaçmamış tebrikler 4-6 derece sıcaklık farkı olağan.
-
kanki yapma böyle ya
sen bursada kuştepe taraafına gitmedin galiba AYDEDE tarafı . uludağa kestane toplamaya giderken ekim ayında o taraftan gitmişliğimde var. çoğu bilmez oraları teleferikten teferrüç ten daha yüksektir. aşırı derecede diktir. romanlar oturur bi noktadan sonra yol kesinlikle yok direkt olarak merdivenle çıkıyorsun innnılmaz dik.
Aydede tarafı kabus gibi dik hep merdiven bursalılar oraya gitmez hatta çıkarken bir türbe denk geldi sokakta açık şekilde SUSUZDEDE türbesi yazıyordu . Aydede tarafında ...
ne inegöle giderken akiniş rampası ne yalovaya giderken dürdane rampası hepsi hava civa . ter gerçek AYDEDE çıkış merdivenle
Gittim samet o tarafta çok yamaç lakin bu kagithanenin bi yerinden bir yerine gitmek için tepeler geçmek zorundasin buranın her yeri in cik in çık bitmiyor. Sadece tek tepe degil
-
alooo el memleketlerinde telefon buldum internet buldum hesabımla şifremi buldumki bu en zoru ama kimse yok
bu arada size manzaramı atayım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Birde gündüz görünüşü atayim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
08 Ağustos - 01.46
Kağıthane İstanbul
Açık
25,3 °C
--hPa
8km/sa
Nem %90 saat 2 yi 10 geçti hala serinleme yok
-
mustafa abi buraların insanı kalp hastası olmaz bazı sokaklara araba cikmiyor ama insanlar alışkın oranın belli tepeye vardım bi ben ıslagim. Dedim siz terlemiyirmusunuz yoo tek sigarada çıkıyorum dedi dayının biri
-
Öyle ya bende doğduğumdan beri seyrantepedeyim kağıthanenin mahalleleri adı üstünde hep tepeli
abartmıyorum ben daha önce böyle bir yer görmedim. Ama mahalle yaşamı mükemmel herkez sokaklarda. Benim yabancı olduğunu anlıyorlar çaktırmadan gülüyorlar aralarında:) 2 yerde davet ettiler çaya oturdum ben nefes nefeseyim herkez bir birine göz kırpıyor noldu ya yoruldunmu falan beni kafaya alıyorlar. Ya nolcak bir iki yokuş çıktın falan. Dedim ağalar beni kafaya almayin benim yasım var ben dağlarda çobanlık ettim. Deyince biri yol gösterdi merdivenlerden çıkmican orda zigzag yapa yapa yoldan cikican diye sonradan çark etti bende
Yarın birdaha ini cem oraya bu sefer yol bularak cikicam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bunun gibi 5-6 merdiven tırmanıyorsun ben buna çıkmak demem bunun adı tırmanmak.
-
selamlar arkadaşlar. Eren gültepe nasıl bir yer böyle. Bugün eczane aramaya gittim. Öyle yokuşlar var ki ben hayatımda böyle ter dökmedim kagithaneye çıkınca üstüme bir tshirt alıp üzerimdeki ni orada bıraktım. Adam beni görünce şok geçirdi. Dedim usta ben alışkın değilim böyle bayıra dere denilen yere 2 kere indim ciktim. Adamda gülüyor dıştan gelenler hep aynı oluyormuş.
-
gecnmis olsun mustafa abi. derinlik 5.2 km sanirim sig bir deprem bu guclu hissedilmistir. bolge her ne kadar daglik olsada yuzeye yakin