sibirya icin hep gec gelir derler. bakarsin bu sene erken iner baskan. cok aktif olmadigi 3-5 senelik periyod larin ardindan erken uyanma eglimi varmidirki tarihte ? vardir illaki...
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi günler HS ailesi
:olumlu:
nasilsiniz aybars hocam iyisiniz insallah -
selamlar arkadaslar. iyi gunlerrrr
-
downburst
oguzhan kibris ne durumda siz zaten aliskinsiniz heralde sicaga nem e
-
bilmem bayadır telefondaydım
gecen guncellemede oldu sanirim o
-
Pc için bildirimler değiştirilmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bir hafta on gundur falan bole degilmiydi eren.
-
aaaa dogruu... bugun benim laptopun sarj cihazi yandi durduk yere oglen. zaten ses eder dururdu az bir cani vardi zaten belliydi. sicaklik biraz yukselince cit dedi gitti demek. allahtan evde komponent ivir zivir varmista söktum degistirdim yanan parcalari. pazar gunu acik yerde yoktur az daha kaliyormus isler.
iyi geceler arkadaslar yatanlara iyi uykular benim nobet devam geri kaldik isler yetismedi -
Bizde isteriz uyarı
iyi olur baskan. sole bir anda esse camlardan pencerelerden. 3-4 saatlik bi yagsa...
-
türk telekom yine bildiğimiz gibi arkadaşlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Anlık Meteorolojik Uyarı
Tarih: 31 Temmuz 2022 PazarSaat: 20:50Uyarı No: 405
Trakya Çevrelerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Son radar verilerine göre, önümüzdeki 2-3 saatlik periyot içerisinde (20:50-23:50) Edirne merkez ve kuzeyi ile İpsala, Keşan ilçeleri, Tekirdağ merkez ve batı (Malkara, Hayrabolu, Şarköy) ilçelerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
31.07.2022 20:50-31.07.2022 23:50
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
Oluşması Muhtemel Riskler
Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar
bu tarafta olan varmi nedir durum ? -
Sıcaklamamın en tepe yaptığı an,Uzun bir yürüyüşün ardından eve gelip oturunca oluyor. Bunun sebebi nedir bilen var mı?
oturunca kan dolasimi yavasliyor olabilir bir sebebi
-
tabi atarsin soguk emojileri serin serin mustafa abiiii
-
-
gunaydin
iyi pazarlar....
-
iyi geceler arkadaslar