eline saglik hocam
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Marmara geneli 1-2 gün boyunca güzel yagislar alacak
bekliyoruz bakalim ustat. guzel bir yagis alalim 3-5 senedir kuraklik iyice artti. dogru duzgun su yoktu derelerde. bu sene o acigi kapatalim insallah
-
Htckyuo hosgeldiniz
İyi günler herkese.. Bugün kimse hal hatır yazmamış
selamlar
ailesi..... -
hmm. arada gazetelerde okuyoruz ya. 120km ile esti limanda tekler batti kiyiya vurdu falan. sanirim o potansiyeli olan bir firtina bu Whisper
-
guney marmara siklonik sistemleri sever THE_AZOR trakyeda faydalanir. dedigin gibi siklonik sistemler i severiz marmara olarak
:elkaldıranadam: -
trakyadan busenede bise meklememek lazim.bukadar fabrika varken kar yagmaz.yagsada tutmaz.
fabrrikalarin olmasi uzun vadede iklim degisimine katkisi olabilir lakin kisa vadede bu kadar keskin bir etki ongorulemez
-
mehmet civan geçmiş olsun hocam. Nane, limon, zencefil, bal devam edin. İyileşseniz bile 2 günde bir içmek gerekir bu soğuklarda👏
aldim bugun karisik bir poset cayi orjinalinin yerini tutar heralde.
tesekkur ederim tavsiye icin -
Geçmiş olsun Mehmet abi acil şifalar diliyorum
mehmet civan geçmiş olsun abi sen 34 değil 24 gösteriyorsun hemen atlatırsın 😀
saolun tesekkur ediyorum. ben daha 18 yasinda hissediyorum zaten eren

-
hayirli olsun konumuz hocam. umarim bol bol tartisiriz yeni bir seyler ogreniriz bu konu altinda
-
Geçmiş olsun hocam..Tez şifa inşallah
sagol Whisper gecti sayilir bugun mide agrim bulantim azaldi bayagi. bogazimda yavas yavas iniyor.
-
bendede var sinan ustad 3-4 gundur usttuk heralde soguklar kuvvetliydi. gecmis olsun
-
Sistem yorgunu değiliz ama hayat yorgunuyuz 😂
gelecek sistem orta bati karadenizde girip sizin oralara kadar kar birakacakmis diyor kuslar saadet.
-
Bi susun galik, zaten garnım aç

mustafa napiyon ne ediyon bisey dediinde yok ama 2 kelime yaziyosun insani gulduruyosun

-
İnşallah nasip olur bir gün. Güzeldir Antakya. İklim olarak da güzeldir. Ne sıcak ne soğuk. Yazın güneydoğu kadar sıcak olmaz. Kışın da güneydoğu kadar soğuk olmaz. Kar olur . Akdeniz şehirlerine göre farklı bir şehir. Daha soğuk bir iklim.
Yemek olarak da. Bütün yemekleri güzel.
Kağıt kebabı, tepsi kebabı, oruk, biberli ekmek,humus, babagannuş, künefe... Sayamıyorum. Nasıl ayrılacam bu şehirden 😜😜. Nenem şimdiden çökelek, keçi sütlü tuzlu yoğurt, toz bibermi vs vs vs hazırladı. Onlar olmadan gidilmez okumaya 🙂
iste heleki o humus yokmu hic yemedim ama asagi yukari nasil lezzeli bir sey oldugunu tahmin ediyorum. vedat minor hep geliyor sizin oraya ki cok gezen bir adam olmasinin yani sira adam gurme. soledigine gore daha cesitli bir mutfagi olan baska yer yokmus
-
turkiyede en cok gormek istedigim yerler arasinda hatay antakya tarafi.
nasib olmadi bir turlu.
yaziyla kisiyla cok guzel bir iklimdesiniz arkadaslar kiymetini bilin. gerci vatanimizin her kosesi cok kiymetli lakin ben hatay tarafini ayri bir severim heralde gidip goremedigimden.