benim dogdugum yil Whisper
mehmet civan tarafından yazılan gönderiler
-
-
benim laptop un kirik citasi ni pamuk seker cubugu tutuyor suan. bantladim
-
bence pembe-beyaz coktur. cunku ilk pembe beyaz sonradan gri turkuaz yazmislar metin de
-
O zamannnnn hele birde buna bak bakalım..
Renk nasıl beyin ne yönde işliyor ..
Herkes yazarsa sevinirim..Ben klasik çoğunluğun gördüğü renk gördüm maalesef mı desem,iyi mi desem? bilemedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. pembe-beyaz gordum
-
Hayırlı geceler ahali. Nasılsınız?
iyidir sahutt elimde 19 inc monitor tava gibi saga sola ceviriyorum ben sen nasilsin.
-
okudum tamamdir. cok guzel birseymis
-
Özelden istersen yazayım rahat uyu
Yok dersen yarın bak bakalım abim
yok ben gorucem mustafa abi zaten sabahciyim bugun. simdi 2. monitoru getirdim seyyar onu baglayip bakicam
ben cok severim bole seyleri
-
Bir gözünü kapat, telefonu biraz yatır hatta fazlaca,bir şey yazıyor devamında yine okuduğunu uygula abim.
Ekran(PC)monitörünu de aynı yol izleyerek dene bakalım ne olacak
bende olmadi yarin arkadasin telefondan bakarim laptopun citasi kirik zaten tam egemiyorum egsemde eski teknoloji ekran karariyor mustafa abi.
yeni bir laptop almanin zamani gelmis
biseydende eksik kaldimmiydi hemen kafam atarilla bende gorucem bende bilicem
-
Ekranınız sabit olsun, dönmesin görüntü ve yazılanı yapın
Hayırlı geceler olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. abi ben anlamadim olayi
-
SameT. simdiden eline saglik
-
gunaydinlar ahali....
-
dedigin gibi sicaklik dalgalari sonbahar a sarkabilir bu sene
tabi agustos cok serin gececek yada dalgalanma olmayacak anlamina gelmiyor. ama sahutt bizim iklimimizde cok stabil degil bir anda kucuk bir degisimle sicaklarda soguklarda gelebiliyor surekli sasirtiyor
ne guzel degilmi
bazen dusunuyorumda cok sansliyiz bizim sogumuzda sicagimizda cok kiymetli
-
Uzun vadeli görüntülere göre yazı bu şekilde normaller altı, serin kapatacağız sıcaklık bakımından. İyi mi kötü mü bilemedim. Sonbahara nasıl etkisi olur acaba
dedigin gibi sicaklik dalgalari sonbahar a sarkabilir bu sene
-
tersten bakınca ilk gördüğüm görüntünün ters olduğunu farkettim.Muazzam bi foto.
ben monitoru ters cevirdim. mukemmel bir foto
-
hayirli geceler