Hocam bir şeyler atmaya başladı da kör oldum sanırsam ayırt edemiyorum
Ben bir şey göremiyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam bir şeyler atmaya başladı da kör oldum sanırsam ayırt edemiyorum
Ben bir şey göremiyorum.
Bu gece bizi çok yoracak 🙄👀
Kötü mü gidiyoruz?
Ben bilmem. MGM diyor 😜
Yok dikkatli bak tam öyle değil.
Daha Çok GösterANLIK DURUM (22 Ocak - 19.22)
4,3
PusluYağış
0Nem
64
Rüzgar
4A. Basınç
1001,1D.İ.Basınç
1020,5
Rüzgar yönü tam öyle değil.
5.0 dan indi 2 güncellemede
Aynen takipteyiz.
Sınırdaydık o sistemde. Ama hayatımda gördüğüm en iyi kar yağışlarından biriydi
Sıcaklık tahminen ne zaman düşmeye başlar? 5.5da takılı kaldik.
Hatay hep sınırda. Bildim bileli. 6 senedir takip ederim. Net bir sistem aldığımızı hatırlamıyorum. Bi şey vardı. 2015. Dümdüz yıktı ortalığı. 10 cm yakın örtü yaptı bizim köyde. O güzeldi. Kıbrıs'a kar yapmıştı. Arşiv olsa bakardık ne güzel. Meteoicel kaybetti şu arşivlerini
2016 21 Aralık ... Unutulmaz bir sistem. MGM 3 gün yoğun kar vermişti kar sonradan yağmura döndü kalan günler hep yağmur oldu. ![]()
Hatay Kilisin yerinde olsa ne güzel olur ya.. Ne dert kalır ne tasa.. Böyle sınırda kalmayız hep
2 gün önce kar vermeyen yoktu anlamadım hep son günlerde bozuyorlar.
Hocam 19 sisteminde de yokmuydu bu inadı ?
Saat olarak olmasa da tutturdu o gün kar olacağını.
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
Sıkıntı yok uyumayız. :D
Günaydın. Bu gece başlıyoruz. Hazır mıyız 😎
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
Hocam ne yapayım ayıptır sorması? Sürekli aynı şeyleri yazmamı istiyorsanız yazabilirim. Ama bir mantığı yok. 24 saat kala model yorumlama gerek yoktur diye düşünüyorum. Beklentilerimi yazdım yukarıda 💁🏻♂️. Bizim de işimiz gücümüz var. Sürekli aktif olamıyoruz kusura bakmayın. 🙌🏻
3 derece olduk bu gece için ihtimaller azalıyor mu?
Sahutt sisteme 1 gün kaldı daha aktif olabilirsen sana zahmet.
Sahutt en geç gece kara döner diyor.
Sahutt gfs bozmuş galiba ne diyorsun?