Hocam 19 sisteminde de yokmuydu bu inadı ?
Saat olarak olmasa da tutturdu o gün kar olacağını.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam 19 sisteminde de yokmuydu bu inadı ?
Saat olarak olmasa da tutturdu o gün kar olacağını.
Gece uyku yok ama. Ona göre. Yine geçenki gibi sürpriz olur mu bilemem. Erken başlamıştı çünkü. Tüm modeller yağmur veriyordu o saate. Tabii biz o saatte kar başlayacak demiştik ama. Neyse 😜... Gece 00 dan sonra başlıyor hareketlilik. Sıcaklık çok yükselmezse, nem 100 olmazsa ve rüzgar yönünü güneye çevirmezse geceyi bulmaz gibi
Sıkıntı yok uyumayız. :D
Günaydın. Bu gece başlıyoruz. Hazır mıyız 😎
Heyecandan erkenden uyandım. Heyecanla bekliyoruz.
Hocam ne yapayım ayıptır sorması? Sürekli aynı şeyleri yazmamı istiyorsanız yazabilirim. Ama bir mantığı yok. 24 saat kala model yorumlama gerek yoktur diye düşünüyorum. Beklentilerimi yazdım yukarıda 💁🏻♂️. Bizim de işimiz gücümüz var. Sürekli aktif olamıyoruz kusura bakmayın. 🙌🏻
3 derece olduk bu gece için ihtimaller azalıyor mu?
Sahutt sisteme 1 gün kaldı daha aktif olabilirsen sana zahmet.
Sahutt en geç gece kara döner diyor.
Sahutt gfs bozmuş galiba ne diyorsun?
Bu akşam beklentim yok hocam. Sürpriz olur olursa. Takip ederim yine
Sürpriz olacak gibi mi sence? Bu saatte 2.5 dereceyiz ve günün en yüksek derecesi 2.5.
Varsa ekstra sormak istedikleriniz, merak ettikleriniz buradayım cevaplarım yine👀
Bu akşam ihtimal yok mu? Beklenilenin altında devam ediyoruz.
Kanka sistemi yaşıyoruz zaten
Pazara 2 gün var daha ondan sorayım dedim
İCON ve GFS güncellemeleri bir çıksın. Bakayım
Bekliyoruz.
Antalya, Adana ve Mersin şehir merkezlerinde de kar beklentim var. Pazartesi, Salı Çarşamba günleri için...
Kahramanmaraş'ta afete yakın kar var. Hatay da rekor tazeler mi ki acaba 😎. Bakalım
Pazar günü için ne diyorsun?
Amanın amanın sabah 6 da ziyaretçimiz var .dThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Senin hava durumu bir ara baya kar veriyordu bozmuş. ![]()