63 cm mi o Konyaa 😮😮
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumu olarak yorum zor olur yarınki güzel yönde olacak değişimi bekliyorum ben her an gol olabilir.
Amin inşallah sağolun.
-
Gelen sistemi konya adina yorumlayabilecek var mı ?
-
Eyvallah hoş buldum sağolun. Yok ben Konya'da devam ediyorum ev inşaatları tamamlanmadan dönme niyetim yok.
-
Merhabalar herkese nasılsınız iyisiniz inşallah. Uzun zamandır aktiflik yok eskiden sürekli buralarda takılırdik depremden sonra dağıldık valla.
-
Bu sistem biraz şanssız bir noktada kaldı. Bakalim önümüzdeki sistemlerde ne olur. Konya kışı örtülü kar almadan kapatmaz🫡
Amin inşallah.
-
Önümüzde sistem sistemler var abim . Yapariz takibini🤚🏻🫡
21inden sonra bir şeyler var gibi duruyor. Bu şehrin bu zamana kadar kar almaması da garip değil mi? Bizde mi şans yok anlamadım.
-
Hocam biz Konya'ya gittik hala kar göremedik
-
Hataylilar burayı da esir almış

-
Eyvallah hosbulduk
-
Konya'dan herkese selamlar.
-
Herkese selamlar Hatay'da değiliz ama gözümüz yine Akdeniz bölgesinde ya bırakamıyoruz burayı

-
Maalesef Hatay'da depreme yakalandim ben çok kötüydü şu an şehirden çıktık.
-
Yine o günlere bazı yaşananları geride bırakarak gelirsin, gelirsiniz inşaallah.
Allah büyüktür..
Okan hakkını helal et abim..Emojiye basarken yanlış etmişim farkında da değildim.
En kısa zamanda inşaallah abim.
Sıkıntı yok yanlışlıkla olduğunu farkettim.
-
Kar yağışıni o kadar seven bir insanım her sene takip ederim sabahlara kadar kar yağsın diye beklerim. Burda her yer kar dolu ve umrumda değil o durumdayız.