Hatay için heyecanla beklemedeyiz inşallah kar yağar da özlemimizi gideririz.
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
yasarbahadirr sistem güneydoğu efsanesi olmaya doğru gidiyor
Maraş güzel bir şekilde alacak nasibini.
Hatay...
Sınırdayız lafını söylemekten nefret ediyorum. Ama sıcaklık yine çok sınırda. ECMWF ortalamaları 10 cm kar verirken,modeller sıcaklığı yine sınırda tutuyor. Kesin mi? Değil. Takipteyiz. Gece gündüz takipteyim. Olacak inşallah. Ama beklentimizi minimalize tutalım Hatay'lı hemşehrilerim
Hatay hep sınırda zaten

-
Öğle güncellemesi Hatay'a 20 cm kar öngörmüş gelecek hafta için. Beni asıl heyecanlandıran sistem diye bahsettiğim sistem, işte şu birkaç güncellemedir 20 30 cm verdiği 19 20 si. Heyecanla takipteyiz bakalım...
Sonunda heyecanlandıran bir sistem beklemedeyiz.

-
okan331 Hatay için kar zor görünüyor. Yağış gayet güzel. Fakat yeterince soğuk girişi dahi olmuyor. Kar için soğuk yeterli olduğunda zaten yağış bitmiş oluyor. Yağış durumunu takip ederiz. Ama zor görünüyor.
Ocakta bekleriz ne yapalım 😃
-
Hatay için kar yağışını bekliyoruz inşallah.
-
Uzun bir aradan sonra selamlar arkadaşlar kış başladığına göre takibe başlayabiliriz

-
-
2.8 dereceyiz ah şimdi yagis olaydi

-
Son bir defa göreydim seni ... ?

-
Arkadaşlar kimse bir yere ayrılmasın ya böyle vedalaşır gibi olduk valla üzüldüm sık sık bakın buralara en kötü normal sohbet edelim ben ortami çok sevdim. :D Her ne kadar sonucu bizim icin iyi olmasa da yasadigimiz heyecan fln cok güzeldi sonuc olarak hicbir hava tahmini tutmadı zaten sadece biz yanılmadık.
Sahutt Sefa kazancc Dodo31 mky1088 burakca Pickup yasarbahadirr 93 harbi fatihtaskin2002 Pesmans jubayl Etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasin.
-
En az 4.9 derece daha azalması gerekiyor. Ki kütle yok zaten
Radarda bir seyler var mi?
-
Cimo_31 emin misiniz hava 5 derece ustumuz tam kapali degil ve ben yagis fln göremiyorum su an.
-
Yarin hava güneşli gozukuyor. Eğer fırsatınız olursa kisecik dağına bi tur atıp gelmenizi öneririm. 20 30 cm kar rahat vardır. Bi nebze olsun tatmin eder
Tam olarak yeri nerde?
-
Bahsettiğiniz 24 subat civari kirim sistemi yalan mı oldu?
-
Vay be herkes veda ediyor kışı kapattık buralar sessizleşir bir süre.