Yarin erken uyanmaya gerek var mi surpriz olabilir mi?
okan331 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam. Bu sistem artık girdi. YAŞA GÖR
Babaliz yapacam sürprizli dememiş miydiniz? Yapmayacak mısınız?
-
benim anlamadığım aksam 10 da da kuvvetli yagis var. Sogukta var fakat kar vermemiş??
Neden?
-
Geliyorrrrr. Mutlu olacağınız bir babaliz geliyor ?
Gfs iyi miiii
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Euro 4 yarin sabah icin hataya kar ongormus.Umariz gerceklesir.
Devaminda vermemiş mi?
-
İnşallah yarın da bu performansı gösterir?
Inşallah
-
Ve Hatay'da kar başladı.....
Yarın bize bu cümleyi nasip et yarabbim... ??
Amin aminn
-
Nasıl neden? Sistem artık giriş yaptı. Bu dakikadan sonra öyle bir şey mümkün değil. - 8 veren senaryo vs de yok. - 4 bile yok
Windy veriyormuş ihtimalimiz hic mi kalmadi?
-
Sefa kazancc sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ancak 24 saatten bile az bir süre varken öyle bir şey söz konusu değil.
Neden?
-
Bak o kadar oynak ki bir guncellemede yağış fulledi soğuk çekti belkide akşam ? Soğuğu da verir hiç bir şey belli değil her şeyi geçtim son söz atmosferde unutma.
Inşallah
-
Yıkıldık keşke baştan hic vermeseydi de umutlanmasaydik sabaha kadar veriyordu ya 24 saatten daha az kalmışken kaldırdı.
-
Sadece yağmur alıyoruz
24 saat kala mi değiştirdi yine ya
-
Hevesinizi kırmak istemem ama. Değişik falan değil. Yağmur...
Daha mı kötü geldi?
-
-
Geceye zaten yağış ihtimali yok artık. Bu güncelleme daha da güzel bir hal alabilir. Bunun sinyalini gördük. Herkese hayırlı geceler diliyorum
Daha erken mi baslayabilir yagis yani icon persembeye kadar yagis veriyordu o ihtimal kalmadi mi?