Sefa kazancc sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ancak 24 saatten bile az bir süre varken öyle bir şey söz konusu değil.
Neden?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSefa kazancc sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ancak 24 saatten bile az bir süre varken öyle bir şey söz konusu değil.
Neden?
Bak o kadar oynak ki bir guncellemede yağış fulledi soğuk çekti belkide akşam ? Soğuğu da verir hiç bir şey belli değil her şeyi geçtim son söz atmosferde unutma.
Inşallah
Yıkıldık keşke baştan hic vermeseydi de umutlanmasaydik sabaha kadar veriyordu ya 24 saatten daha az kalmışken kaldırdı.
Sadece yağmur alıyoruz
24 saat kala mi değiştirdi yine ya
Hevesinizi kırmak istemem ama. Değişik falan değil. Yağmur...
Daha mı kötü geldi?
Geceye zaten yağış ihtimali yok artık. Bu güncelleme daha da güzel bir hal alabilir. Bunun sinyalini gördük. Herkese hayırlı geceler diliyorum
Daha erken mi baslayabilir yagis yani icon persembeye kadar yagis veriyordu o ihtimal kalmadi mi?
Ecmwf istikrar sağladı tutturacak gibi gfs de ona benzemeye başladı
Ne diyorum? Ben farklı bir şey söylemiyorum. Şu anda doğru model yorumlaması yaparsanız eğer. Neredeyse hepsinin mutabakat sağladığı 1 konu var. Çarşamba öğlen soğuk girişi olacak. Kar başlar. Akşama kadar devam eder
Uzamaz mı?
Yani mavi kütleden o kadar kar almıştık. Düşünün. Şu an bizi yeşil kütle vuracak. Öyle görünüyor.
Öyle diyorsunuz da gem dışında veren yok onlar nie vermiyor?
nasıl olabliyor anlamıyorum ya geçmiş olsun hepimize
Geçmiş olsun
Ne diyebilirim ki... Çarşamba öğlenden yağış sonuna bir şeyler alırız. Ama yağış Çarşamba akşamına keser bu görüntüye göre. Değişme payı artık çok az. Örtülü kar ihtimali kalmadı gibi bir şey Hatay'ın. Kar yağarsa öpüp başımıza koyalım
Bittik biz yine bittik
GFS nin farklı bir senaryo denemesi
Günler geçtikçe elimizdekiler azalıyor bundan başka veren kaldı mı?
Paralelin verdiği seanryo çok daha mantıklı
Paralel ne oluyordu?