Ne zaman için?
Önümüzdeki sistem için işte
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe zaman için?
Önümüzdeki sistem için işte
Bu gece başlatıp yarın öğlene kadar sürdürüyor öğleden sonra sıcaklık sorunu olduğu için kısa süreli yağmur aliyoruz akşam yağış kesiliyor 6 Ocak gecesi saat 1 de yağış başlıyor öncelikle kar olarak başlıyor sabaha doğru gene sıcaklık sorunu olduğu için yağmura dönüyor da tahminim sıcaklık pek sorun yaratmiycak gibi atmosfer çünkü bu ben geçen sene de dedim atmosfer supriz yapmayı sever hatta Okan ile sabah 5 e kadar bekleyip öğlene doğru kar yagmisti Hatay'da temennim güzel şeyler olması hadi bakalım sistemi yaşayalım
Gece kaç gibi başlatmis kar yağışıni
Akşam güncellemesi ne diyecek bakalım.
Öğle güncellemesi nasıl?
Yarın ve ertesi gün sabahlıyoruz o zmn
Bagını bulmuşsun 😜😜😜
Aynen ![]()
Bu diyagrama nereden ulaştınız? Güncel diyagramlar o şekilde değil çünkü.
Hatamı buldum aramaya gfs diyagram yazıyorum İstanbul diyagramı çıkıyor. Linkteki İstanbul yazısını Hatay olarak değiştirip Hatay diyagramına baktığımı sanıyordum sadece ordaki yazı değişiyormuş bu İstanbul diyagramı.
Burası yüksek bir yer neresi acaba
Meteociel - Diagrammes GEFS pour Antakya
Antakya için de böyle gösteriyor.
Yalnız ben yanlış bakıyorum heralde hala öyle baktığım yer https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gen…138&ville=Hatay
Son gün 100 olmuş
Bu diyagram güncellenmeden önce baktım 97ler 100ler havada uçuşuyordu. Bir guncellemede geldiği yere bak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yuzdeler çok düşük değil mi ya?
Hiç sevmem yapmayı bu hesabı. Yapmak doğru değil aslında. Fakat modellerin bu denli mutabık olması. Örtüli karda mutabık olması mutlu ediyor. Bilek boyunu geçer şu görüntü..
Hadi inşallah.
kılçıksız çekelim şu hafta sonunu şu an başka bir şey istemiyorum. Şu şekilde alsak razıyım ben.
Örtülü olursa ne kadar olur var mı tahminin?