Yağışı deli gibi merak edenler burada mı?
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yara yıka geliyor yukarıdan. Görelim krallığını ecmwf
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam güncellemesi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modeller bu tarz sistemlerde çok yanılıyor hocam . Örnekleri çok var ...
Son dakika golü yiyoruzda son dakika golü niye atmayalım?
Akşam ecmwf son sözü söyleyecektir. Aynı sinoptiği tekrar verirse bu iş bitti. Ama sıcak çıktı denemesi de olabilir. Diagrama bakmak lazım
-
Buraya da yazıyorum konuya da yazacağım Modeller En geç 20 Ocakta İstediğimiz Kıvama Gelecektir .
Çok iyimser olduğunu düşünüyorum. Buna yakın bir sinoptik gelir gibime geliyor benim de
-
Grup uyanmamış
-
Geri kalanı için yormayalım. cografyaciburak hocamın dediği gibi yarın ola hayır ola. Hepinize iyi geceler. Gfs sen çalış adamı ayar ettin gece gece :@
-
Burak hocam aynı
Güncel veri işleme işi nasıl oluyor? Her güncellemeden önce güncel sıcaklık, basınç, rüzgar, nem vs. değerlerini kullanmıyorlar mı?
Burak hocam aynı soruyu ben soracaktım. Güncelleme adı üzerinde. Yeni veri değil mi
-
Azorda 6 saatlik oynamada az da olsa dikleşme var. Sanırım sinoptiği değiştirecek
-
Tabancası olan bir kardeşimiz ödünç verebilir mi? Ateş edicem bu akşam gfs nin yağışına
-
nerde beğeni butonu var çok geri kaldım sanırım
3 noktadan değil yorumun sağ altından çıkıyor artık
-
Bu alttaki beğeni butonunu bulandan Allah razı olsun