Bir de yağış ve kar haritası bulsak tadından yenmez
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Valla ateşi bilmem ama bu sinoptiğin gol olmama şansı yok. Geliyor kurban olduğum
-
Ecmwf kardeşim şöyle azorun yancağızından sıyrılıp orta Avrupa üzerimden Balkanlara sonra trakyadan ab lerle bir giriş yap da buralar yıkılsın🇹🇷
-
Karadeniz ve Doğu illerimiz için muazzam günler yaklaşıyor
-
120 cm vermiş Ecmwf Görele ye. İnanılır gibi değil.
-
Ooo biz iki güncelleme devirdik winter ve sinanla. Grup yeni kalkıyor. Devir teslim yaptıysak ben uyuyayım. Sabah güncellemesi için erken kalktım. Hayırlı işleriniz olsun. Akşam görüşmek dileği ile...
-
Loading vereyim mi he
İstanbul 2.3cm vermiş. 28 yazdığına göre Giresun. 1 metre veren yer var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cengiz bak siklon kuzey dogulu nasıl hareket ediyor. Bize böyle bişi lazım sogukları batısına alıp dogusunda yağış ile ilerleyen
Sistemim balkanlardan ya da orta Avrupa üzerinden girmesi ve azorun güçlü kalıp bize itmesi gerekiyor anladığım kadarıyla
-
Atlantikten azora doğru bir AB hareketi var. Azorun dibimizde kadar girmesine neden oluyor sanki.
-
Kocaman bir kütle geliyor ama işimize yarayacak olan 1 buçuk günlük. Çok hızlı hareket ediyor.
-
Yine bir siklon maceramız var bakalım nereye nasıl gidecek bu şekilde Akdeniz güney dogu dogu Anadolu bölgesi şanslı
Trakya ve batı illerimiz için AB konumu nerede yerleşmelidir?
-
Bu paternde batılar için yağış pek sorun olmaz düşüncesindeyim. Devamında 500ü de yakalarsak çok iyi sinoptik olur
-
Şu Paralı Bir Sayfa Var Üyelik Nasıl Alınıyor
Vayyyy 5* maşallah.
-
Anneannem 2 gün önce beyin kanaması geçirdi hafızasında ciddi sorunlar var şuan yoğun bakımda dua eder misiniz? Gözlerini açamıyormuş nerede olduğundan bile haberdar değil çok az farkında bir şeylerin
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. Benim annem de aynı hastalığı geçirdi. Arka lobunda iki anevrizmanın biri kanama yapmıştı. Şuan kanamanın olduğu yerdeki ödem geçtikçe kendisine gelecektir. Zamana ihtiyacı var. Bu ülkenin beyin cerrahları gerçekten çok iyi
-
Ben hala İstambuldan umutluyum. 22 ocakta indirdiği sistemin devamında siklonik yağış 10 cm civarında göstermiş. Eğer bu çıktıyı verirse DEK ile 20 cm leri rahat bulacağı düşüncesindeyim. Sinoptik batı bölgeler için nispeten iyiydi.