Şimdiden isim mi bulsak 💪🏻😎
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlk sistem iç kesimlere yaradı bakalım diğer sistem
Sıcak cephe kar alıyor iç kesimler
-
Görsellerin yorumları da olursa bizler için daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum
-
Ağustos ayı güncellemesi bu
-
Beykoz 100m takımda 5cm üzerine birazdan yeşiller ekleme yapar
-
İcon kısa vadede çok güvenilir ve diğer modellere göre. Dekleri eklemiyor diye biliyorum ama
-
Sibirya sisteminde - 8 girdiğinde kar yapmayacaksa gelmesin zaten sistem. Bunun örneğini defalarca gördük. Ben olumlu bakan taraftayım.
-
Ben de kendisini takip edenlerdenim. 3 kez nüksetti tümör ama yılmadan yıkılmadan savaş veriyor. İnşallah sağlığına tez zamanda kavuşur. #erenkısmet
-
Son güncellemelerden AB veriyordu yok oldu. Siklonik yağış alamadık henüz. Dek, destekli ama çok cılız
-
GFSden daha güzel gelmesi yüksek olasılık
Katılmıyorum. Çok baskı aldı.
-
Bu güncellemeyi çok dikkate almayın derim
-
GFS dönmeye başladı bile. Vade yaklaştıkça bu aşırı şişirilmiş Atlantik siklonlarının arasından kafasını uzatan bir azor göreceğiz. Bunun ihtimali çok yüksek diyebilirim. Gece GFS de bu ihtimali yansıtıyor.
Ancak şu mesele var, bu siklonlar ne kadar boşluk bırakacak? Azor ne kadar yükselip ne kadar soğuk indirebilecek? Bu sistem kıyılara kar yapabilecek mi? Bunların yanıtlarını ancak en az 3-4 gün sonra almaya başlarız. Endeksler bozmazsa ve nötre gidişat aynı şekil devam ederse soğuklar da tatmin edici olacaktır.
Azorun yükselmesinden daha çok aşağıdan gelen yüksek basınçla uğraşmamız lazım. Azorsuz da sistem alabiliriz ama olmuyor
-
Şubat ayının ortasında etrafımızda birsürü yüksek basınç alanı oluşuyor. Sibirya komple yerinden oynayıp tekrar yerine geliyor ve biz bu sistemden rüzgar dahi alamıyoruz. Çok ilginç
-
Bu afrikadan bu güzel topraklara ne zaman güzel şeyler gelecek? Azor da ortalıkta yok zaten. Sabır...
-
Ustalar çok değişik geldi. Var mı yorum?