Bu Facebook da havalarınsesi diye sayfa var bizim mi?
Cengiz2828 tarafından yazılan gönderiler
-
-
120 cm vermiş Ecmwf Görele ye. İnanılır gibi değil.
-
Ooo biz iki güncelleme devirdik winter ve sinanla. Grup yeni kalkıyor. Devir teslim yaptıysak ben uyuyayım. Sabah güncellemesi için erken kalktım. Hayırlı işleriniz olsun. Akşam görüşmek dileği ile...
-
Loading vereyim mi he

İstanbul 2.3cm vermiş. 28 yazdığına göre Giresun. 1 metre veren yer var
-
Şu Paralı Bir Sayfa Var Üyelik Nasıl Alınıyor
Vayyyy 5* maşallah.
-
Anneannem 2 gün önce beyin kanaması geçirdi hafızasında ciddi sorunlar var şuan yoğun bakımda dua eder misiniz? Gözlerini açamıyormuş nerede olduğundan bile haberdar değil çok az farkında bir şeylerin
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. Benim annem de aynı hastalığı geçirdi. Arka lobunda iki anevrizmanın biri kanama yapmıştı. Şuan kanamanın olduğu yerdeki ödem geçtikçe kendisine gelecektir. Zamana ihtiyacı var. Bu ülkenin beyin cerrahları gerçekten çok iyi
-
Ben hala İstambuldan umutluyum. 22 ocakta indirdiği sistemin devamında siklonik yağış 10 cm civarında göstermiş. Eğer bu çıktıyı verirse DEK ile 20 cm leri rahat bulacağı düşüncesindeyim. Sinoptik batı bölgeler için nispeten iyiydi.
-
Sinan Başkan Toplam Yağış Ve Kar Derinliğini Atacaktık Model Yorumlama Kapalı😅😅
Ecmwf yi gerçekten çok merak ediyorum. Var ise paylaşırsanız sevinirimm
-
Havayı koklayan adam neredeydi gelsin bir iki şey öğretsin bize.
-
Bizde üye eskiden beri ,bir görevi yok.
Teşekkür ederim sorum bu kadar
-
Sohbet sayfası olduğu için soruyorum. Kerem Ökten beyin bu sayfada yöneticiliği ya da görevi varmıdır? Kendisi üye mi sadece?
-
Giresun göreleli olup istanbulda yaşayan biri olarak soruyorum. İçinizdeki nefesi kuvvetli derin hoca kim? Benim yerime de tadını çıkarın. Keyfiniz bol olsun...
-
Değerli tahminleriniz için teşekkür ederim. Zaten gfs vazgeçti vermiyorum dedi
-
Ben de kendisini takip edenlerdenim. 3 kez nüksetti tümör ama yılmadan yıkılmadan savaş veriyor. İnşallah sağlığına tez zamanda kavuşur. #erenkısmet