Gerçekten çok kötü😧
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Y’a Istanbul konusuna yorum yapıyorsun bari kendi şehrin için mi ist için mi kötü onu da açıkla yani
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGerçekten çok kötü😧
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Y’a Istanbul konusuna yorum yapıyorsun bari kendi şehrin için mi ist için mi kötü onu da açıkla yani
Hocam radarda hareketlenme var asagılara inecek mi o kütlere bpasa etkilenirmi ne olacak acil açıklama lütfen pas geçmeyin
Hani kitle oluşacaktı radarda bişe yok sadece Anadolu’da var
Hocam sadece şunu açıklasanız akşam ve gece bpasa nolur birikimli kar ihtimali yüksek mi yağış ne zaman başlar hep hava da kaldı
Biri açıklarsa sevinirim
Hocam sadece şunu açıklasanız akşam ve gece bpasa nolur birikimli kar ihtimali yüksek mi yağış ne zaman başlar hep hava da kaldı
Ne olacak peki
Kadıköy ve Üsküdar’a hiç kar yağmıyo mu merak ettim orda yaşayan bi arkadaşım vardı ben ne zaman burda kar yağıyor desem burda sulu kar veya yağmur var derdi
Hocam akşama Nolcak kimse bişe demiyor akşam gece
Güzel yağıyor ama çok tutamıuor sebebini anlamadım bir de hocam akşama doğru yarışlar artacak mı gece yağış mı var mı bpasa .lütfen cevap
Hocam mgm yarını kar vernis yarın örtü ihtimali var mı bpasa
Ya lütfen kimse yanlış anlamasın bende çocukluğumdan beri kar yağmasını izlemeyi çoook seviyorum hatta baya eski bi üyeyim eskiden merisndeyken sürekli sorardım kar yağacak mı vs diye ,şimdi benim eskiden bulunduğum şehirde kar yağmıyordu şimdi İstanbul’a geldim 2-3 kar yağışına bizzat şahit olunca o eski kar aşkı gitti ama zaten arada bir kar alan şehirdeyseniz ,bu kadar aşkla beklemek olmayınca bu denli üzülmek bir kar tanesi görürüm belki diye sabahlara kadar uyumamak biraz hastalıklı bir durum değil ?mi şaşırdım açıkçası bazı yorumları okurken bence doğal akışına bırakın evet görseli ve izlemesi çok güzel ama takıntılı derecesinde istemek bi tık tuhaf gelmeye başladı. ben çocukken ben de öyleydim ama dediğim gibi şimdi buyunce ve arada bir de olsa kar yagısı görünce bi tık normalleşti ,bi şahısa yönelik söylemedim genel bi eleştiri sadece ![]()
Niye kimse konuşmuyor bilmiyorum ama bu hafta pazar içinde kar ihtimali var tutucu kar olacak mı İstanbul ne olur yakın vade için kimse bişe söylemiyor
Hocam 5 gün sonra kky vermişler me olur o
Anam bu ne hani kar yağacaktı kız
Hocam kar saat kaç gibi başlar ve en siddetli olacağı saatler hangisi bpasa