Bize hiçbişey yok gene ne kadar şanssız bir yerdeyim
Ay ne söylendiniz ya dünden beri koceildeki tüm kullanıcılar olarak , yağmış işte daha ne istiyosunuz sürekli negatif yorumlar yapmak yerine gelmiş sistemin tadını çıkarın biraz sıkıldık cidden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBize hiçbişey yok gene ne kadar şanssız bir yerdeyim
Ay ne söylendiniz ya dünden beri koceildeki tüm kullanıcılar olarak , yağmış işte daha ne istiyosunuz sürekli negatif yorumlar yapmak yerine gelmiş sistemin tadını çıkarın biraz sıkıldık cidden
Evet çok sağlam geçiş oldu
Hocam bu yağış bpaşayada uğrar mı
Ama yine eridi
Hocam Bayrampaşa kar başladı hemen tuttu biraz
HOCALARIM şimdi mgm de ayın 10-11 ine falan kky vermiş o günler içerisinde kar durumu nasıl olacak mesela dün ve bugün gibi mi olur daha mı iyi daha mı kötü
Hocam Bayrampaşa tarafı örtü olur mu
Hocam dünden beri kar yağıyor ama örtü olmuyor 1-2 derece daha düiük olsaydı şuan kar kalınlığı 15-20 olmuştu çok üzücü
Hocam tipi var şuan ama iyice tutmuyor neden anlamadım sıcaklık da 2 derece yeterli değil mi
Hocam tuvalete kalktım çatılar araba üstleri beyazlamış
eridi şimdi bir şey yok
Niye ediyor hocam ya sabah uyandığımda örtü görme ihtimalimiz 0 a yüzden çok daha yakın mı peki??
Ufak bir yürüyüş yaptım mis mis hava
Hocam şimdi cama çıktımda Bayrampaşa’da şuan hafif kar var tutup eridide ben mi kaçırdım acaba oralarda hala yerler beyaz mı
Hocam kar taneleri gayet ideal büyüklükte aslında hava karardıkça belki sıcaklığın düşmesiyle örtü ihtimali konuşulabilir
Yüksekler iyi kar almıştır , hocam 18 rakım için sabah kalktığımızda beyaz örtüyle karşılaşma ihtimalimiz bir milyonda kaç ![]()
Hocam sabah beri kar yağıyor yeri biraz tutup eriyo sürekli :(( nedeeen
Bayrampaşa’da çatılar yerler ufal beyazladı