Esenler yerler aynı
Hocam yağış artacak mı ne düşünüyorsunuz Bayrampaşa esenler tarafı tutar mı ufakta olsa akşam gece falan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEsenler yerler aynı
Hocam yağış artacak mı ne düşünüyorsunuz Bayrampaşa esenler tarafı tutar mı ufakta olsa akşam gece falan
Kar yağıyor fakat yeri tutmuyor ist bayrampaşa
Hocam 10-11-12 gibi tekrar kar yağışı olma ihtimali var gibi duruyor accuweather vs ye göre ama mgm vermemiş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
5-6-7 Şubat için şahsi tahminim şudur ki ince bir kar örtüsü oluşacak fakat çabucak eriyecek
Değmez
Aaa nedenkii sıcaklıklar uykun gözüküyo kara
Hocam ist Bayrampaşa tarafını dek vurur mu yahut örtü oluşma olasılığı var mı yoksa sadece havada kar kky mi göreceğiz güncel açıklama alabilir miyim
Hocam vade yakın diye sordum cevap bekliyorum
Hocam ist Bayrampaşa tarafını dek vurur mu yahut örtü oluşma olasılığı var mı yoksa sadece havada kar kky mi göreceğiz güncel açıklama alabilir miyim
Hocam artık bir şeyler netleşti mi İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa tarafı örtülü kar yapar mı ya da hava da mı göreceğiz
Yani som güncellemere de bakılırsa örtülü kar ihtimali İstanbul da özellikle de Avrupa yakası tarafında baya düşük öyle mi
Bunların ne anlama geldiğini de açıklsanız
Yani vade bu kadar kısayken hala bir şeylerim netleşmemesi çok üzücü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bak sen şu mgm ye kky bile vermemiş iste 4 şubata
2-3 Şubat için kar için yeterli sıcaklıklar verilmiş bazı hava durumu sitelerinde 5-2 ,6-2 tarzinda yagista olursa hava da yahut yerde ufak birikmeli bir kar yagisi görebilir miyiz hocalarımdan cevap bekliyorum
mesele sistemin inmesi değil mesele bunu bu mesafeden görmesi ve modellerde görünmesi kaldı ki 9 gün var kısa vade sayılır bu bile tebrik meselesi. Olumsuz hava katacaksan bu forumda işin ne çözemedim.
Bak dostum şöyle anlatayim ,bu sitede amaç güzel bir hava yaratıp olmayan sistemlerin heyecanıni yasatmak hayal kırıklığına sebep olmak değil ,realist olmak dolayisiyla herkes tepkisini istediği şekilde verebilir saygı çerçevesinde ,tamam mı ama sen sadece olumlu bir hava katmak için burdaysan tamam o zaman sistem geliyor 1 haftaya her yere 3 metre kar yağacak olley
Ya hemen ne tebrik ediyosunuz daha 15 gün var sonra modeller değişince yakinmayin