Yani vade bu kadar kısayken hala bir şeylerim netleşmemesi çok üzücü
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ya kimde tam olarak yanıtlamıyor bu sistemde İstanbul içi kar olasılığı hala mevcut mu?
-
Sıcaklıklar yeterli
hocaö Avrupa Asya ayırd etmeden iki yakada da kar görülecek yani?
-
İstanbul daha ne görsün DEK alıyor
Hocam sıcaklıklar şuan yeterli görünmüyor ama
-
Hocam 4-6 şubatta havada bile lar göremeyecekmiyiz istanbulda
-
Mgm kky bile vermiyor ne düşünüyorsunuz hocalar
-
Hocam neden İstanbul’a kar vermıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak sen şu mgm ye kky bile vermemiş iste 4 şubata
-
Hocam sevinmeye korkar olduk ne olacağı belli olmaz ama yine de 4 Şubat civarı bi sistem var gibi sanki
-
Hocam şubat 3-5 arası bir karlı sistem olasılığı yüksek mi İstanbul için vade yakın yani
-
2-3 Şubat için kar için yeterli sıcaklıklar verilmiş bazı hava durumu sitelerinde 5-2 ,6-2 tarzinda yagista olursa hava da yahut yerde ufak birikmeli bir kar yagisi görebilir miyiz hocalarımdan cevap bekliyorum
-
Hocam accuweather 2 şubata sistem vermiş değişir mi ne dusunuyosunuz
-
Hocam bugün İstanbul'dan Mersin'e gidecegim yolda kar görme olasiligim var mıdır yerde
-
mesele sistemin inmesi değil mesele bunu bu mesafeden görmesi ve modellerde görünmesi kaldı ki 9 gün var kısa vade sayılır bu bile tebrik meselesi. Olumsuz hava katacaksan bu forumda işin ne çözemedim.
Bak dostum şöyle anlatayim ,bu sitede amaç güzel bir hava yaratıp olmayan sistemlerin heyecanıni yasatmak hayal kırıklığına sebep olmak değil ,realist olmak dolayisiyla herkes tepkisini istediği şekilde verebilir saygı çerçevesinde ,tamam mı ama sen sadece olumlu bir hava katmak için burdaysan tamam o zaman sistem geliyor 1 haftaya her yere 3 metre kar yağacak olley
-
Arkadaşlar illa ki her güncelleme güzel çıkacak her güncelleme efsane verecek diye bir şey yok ülkemize kar gelmesi zaten sancılı bir süreç maalesef her geçen yıl daha da azalmaya devam ediyor zaten ben şu ana kadar hiçbir sistemin 10 gün önceden gösterip geldiğini görmedim bu yüzden ayın 23 üne kadar sabırla takibe devam o zaman Ocak ayı belli olur Kimi zaman efsane kimi zaman kestane verir değerli hocalarımız da bir tarih verdiyse onların da vardır bir bildiği elbet hep birlikte bekleyip göreceğiz herkese iyi forumlar
Hocam genelde kaç gün önceden gösterip gelir