Hocam yılbasina kadar İstanbul'da kar olmaz değil mi eğer bu görüntülerde ki gibi olursa
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyide sürekli ileri bı tarihe sistem verip vade yaklaşınca sistemi eritiyo
-
Herkese merhaba cok eski bir alışkanlığımi tekrarlayacagim "İstanbul'da hava 7 derece yagmurlu" ...
bugün tekrar verilere bakmak için siteye girerken 8.yıl yazısını gördüm, ne kadar geçmiş üzerinden bu siteye kayıt olalı, benim de neredeyse 7,5 yıl olmuş ...
ilk bu siteye kayıt olduğum zamanlari hatırladım da her şey ne kadar farklıydı daha küçücük bir çocukken elimde telefon Mersin'e kar yağacak mı diye daha yazın başından sorup yönetici abileri cildirtirdim , hayatımdaki en büyük heyecan en büyük hayalim penceremin önünden dışarıda yağan karı izleyecek olmamdi o zamanlar
, hayatta hiç bir sorumluluğum gelecek kaygım olmadan umarsızca hava durumunu kontrol edip kar yağsın diye dualar ederdim. O günlerden bugünlere acı tatlı bir sürü şey yaşadım ben de büyüdüm olgunlastim hayatın gerçekleriyle karşılaştım ,sorumluluklarim oldu ,hayatın binbir tokadını yedim her anlamda değiştim
ama, ne yalan söyleyeyim hala yukarıdan gelme ihtimali olan bir kar tanesi bile beni heyecanlandırıyor ,tıpkı o uyumayip pencereden kar yağmasını dualarla bekleyen küçük çocuk gibi....
-
İyi akşamlar onumuzdeki ayın 13-14 ünde gelecek olan sistem ve takip eden haftada kar ihtimali var mı İstanbul için
-
Küçük de olsa bir sistem alıyoruz İstanbul'da kar görme olsailigimiz var mıdır
-
Ya şimdi ben anlamadım ayın 13 üne sistem var mı yok mu
-
İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu model bozarsa çok uzulurum
-
Ben anlamadım simdi 6-7 Aralık civarı sistem var mı yok mu ?
-
Ben sariyerdeyim
Abi bu akşam ve gece Sarıyer taraflarında kar görme olsailigimiz nedir
-
Bugün herkes bir pesimist
-
Belki de kar yağar en azından havada da olsa görebiliriz değil mi ?
-
İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum
-
Hocam normalde bayrapmasadayim ama cumartesi gecesi Sarıyerde olacağım kar görme olsailigimiz var mıdır
-
Ya bu sene kış nasıl geçecek çok merak ediyorum acaba İstanbul'da kar yağışı görebilecek miyiz,valla mersin'den geldik orda yagmiyordu artık burda da yagmiyor
-
Merhaba bu kış İstanbul'da güzel kar yağışları alabilecek miyiz sizce ,la Nina geliyor dendi . ama çoğu kişi artık İstanbul için kar konusunda umutsuz artık Zor diyorlar . yorumunuz nedir