Herkes cevaplayabilir mi ?
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ya umarım sel olmaz ama Mersinin bu sene çok kurak geçtiğini düşünürsek uzun süreli ve güzel bir yağışa ihtiyaç var .Toroslar da kar yağar mı?? merkezden dağlardaki kar manzarasını izlemek istiyorum
-
Eveet madem kafalar karıştı o zaman bu konuda bir anket yapmak gerekir .Herkes cevaplarsa çok iyi olurr
-
Bence tahmin ,bilgi veya hava olaylarını anlatırken kullanılan kelimelerin anlamının ne olduğunun detaylı açıklaması ile birlikte yazıldığı bi başlık açılmalı örnek ver diye sorarsanız ; Ab ,Yb ,azor , siklon , +4sigma ,850hpa ,troposferik engelleme vs... daha bir sürü kelime var ben çoğunu biliyorum ama başlarda ben de bilmiyordum yeni gelenlere yardımcı olmak için böyle bir başlık açılmalı bence, eğer zaten varsada sürekli güncellenmeli.
-
Herkes cevap verebilir mi ?
-
Hepiniz cevaplayabilir misiniz ?
-
Daha önceki anketimde çoğunluk Marmara’a sonbaharın sıcak geçiceğini düşünmüş.Şimdi de farklı bir yeri soralım o zaman.
-
Sizce ne yapmalıyım? adlı bir konu açılabilir arkadaşlarımız ne zaman bir ikileme düşse yardımcı olabilmemiz için .
-
Yarın saat 15.-19.00 arasında yağış olacakmış bu yağış Yağmur şeklinde mi yağar kar şeklinde mi
-
ilçe neresi
Mezitli/kuyuluk
-
Rakımı yüksek yerden alınmış 93 harbi kardeşimiz denize yakın yerde duruyor yanlış hatırlamıyorsam
Yani benim oturduğum yerin rakımı 50 falan
-
mersin
The content cannot be displayed because it is no longer available. BEn grafiği pek anlayamadım açıklarsan mutlu olurum
-
Arkadaşlar
Cuma gününden itibaren özellikle iç anadolu da yağış 5-10 günlük bir ara verecek ve sıcaklık ortalama 3-5 derece artacak yani ;piknik,yürüyüş yapma vb şeyler yapmak için uygun günler olacak ona göre planınızı yapın şimdiden iyi günler
-
pazar günü olurmu kar
Pazar günü iç anadolu genellikle çok bulutlu belki eskişehir kütahya dolaylarında ara ara hafif kar ve yağmur geçişleri olabilir ama ciddi bir yağış söz konusu değil
-
Pazartesi günü tüm iç anadolu kar alacak
Salı günü iç anadoluyu kaplayan her yerde( tuz gölü ve çevresi dışında) fazla olmasa da güzel bir örtü olacaktırr !!