Mersin için yine bir şey yok değilmi ![]()
Neyse ben alışkınım
?![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMersin için yine bir şey yok değilmi ![]()
Neyse ben alışkınım
?![]()
Yılbaşı haftasında Mersin için kar söz konusumu
?
6 EYLÜLDE bende aynı tepkiyi bekliyorum
![]()
MGM 1 Aralık için istanbula karla karışık yapmur göstermiş benim tahminimce bu durum yükseklerde karla karışık yağmur merkezde ise yağmur olarak düşer kky yağsa bile tutmaz zaten o yüzden istanbulda yaşayan arkadaşlarımız pek umut bağlamasınlar:/
Kardeşim etkilenirden kasıt kar yağışı diyorsan çok zor bir ihtimal. Bol yağmur var akdeniz şeridinde. Kar için erken aralık belki ocak beklemilisin.
teşekkür ederim etkilenirden kastım bol yağmur ve sıcaklığın düşmesiydi
Mersinde kasımda kar yağması zaten olanaksız :)?
Bu sistemden mersin etkilenirmi etkilenirse ne kadar etkilenir? İlgili biri yorum yaparsa çok sevinirim
Mersin bu sene yağış ve sıcaklık bakımından nasıl bir durum geçirir ilgili biri cevap verebilirmi?
Mersin yağış manasında çok etkilenmeyecek sanırım ![]()
Daha önce bu kadar sel , dolu su baslını haberi çok nadir olurdu ne oldu bu ülkeye hatta ne oldu bu dünyaya diye sormalı
Akdenizdeki fırtına hakkında yeni bir haber varmı
Akdeniz bölgesinin tamamındamı 10 derece düşüş olacak ?
93 harbi yok güzel kardeşim seninle niye aramızda fark olsun sende insansın bende insanım. Ha aramızdaki fark şu olabilir ben bu işe biraz daha gönül verdiğim için istekli şekilde yapıyorum. Yoksa değişen birşey yok. Fakat herhangi bir konuda ihtiyacin olursa bana bildir tamam mı.
tamam teşşekür ederim ?
gerek yok rütbeyle falan kardesim hatta istersen senin puana ihtiyacın varsa bende olan puanları verebilirim sana?
yok teşşekür ederim ben sadece sordum çünkü çok yardımın oluyor .benim le senin aranda bir fark olmalı diye düşündüm
Analizci 3000 'e yakın şuanın var neden hala üyesin