Toroslarda Efsanevi kar yağışları görülecek
Mersin için çok iyi olur buu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturToroslarda Efsanevi kar yağışları görülecek
Mersin için çok iyi olur buu
Kesin olmadığını biliyorum ama Mersin hakkında yorum yapabilir misiniz?
Ya of ya ne yapacaksan yap abi
2 saattir derdimi anlatmaya çalışıyorum puanmi kiriyosun tahmini geçersizmi kiliyosun ama diğer yarısmada 1.olunca bakalım ne yapacaksin
Adamın ne suçu var yani sen kurallara uymadıysan o ne yapsın
CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLAYACAK OLAN YAĞIŞIN MUĞLA , İZMİR , AYDIN , VE MANİSANIN (GÜNEY KESİMLERİNDE) ŞİDDETLİ YAĞIŞ VAR VE YILDIRIM DÜŞMESİ , SEL VE SU BASKINLARI GİBİ OLAYLAR GÖRÜLEBİLİR AYRICA 25 26 27 ARALIKTA İÇ KESİMLER +450 RAKIM KKY OLANAĞI VAR
Ege bölgesi olacak bura
Peki bu puanlar bir şeye yarayacak mı ?
En yüksek 9
En düşük -5
Mersin dağlarında kaç metreden sonra kar yapmaya başlar ??
Hani kardeşim Aralık ilk hafta kar geliyordu bı tahmin yapar Ken veri paylasarak yapiniz kaç gündür misafir olarak bakıyorum sinirden üye oldum veri yok bişey yok nasıl sen aralik ilk hafta kar gelecek diyorsun şaka mı yapıyorsun sen kardeşim ondan bu forma kimse üye olmuyor sen önce verimi göster hani noldu Aralık ilk hafta fos oldu gitti bütün veriler aralik 15 ve 20 sinden sonra kar gelecek diyor Okey sen burda milleti heycana soktun yok oyle bişey ilk hafta kar kar yok hatta yağmur bile gfs onu bile her güncelleme de kirpiyor tahmin yaparken verilere bakin arz ederim.
ARkadaşım burada kimse kesin olacak bir şeyi söylemedi hepimiz ecmwf ve gfs nin yalancıyız zaten Türkiye 2 senedir doğru düzgün 1 sistem bile alamadı bunu burada sitem etmeye hakkın yok buradakileri de suçlayamazsın haksızlık yapma isteyen üye olur veyahutta olmaz ayrıca sistemin gelip gelemeyeceği hala net değil bakarsın bir mucize oldu
Sistem gittikçe erteleniyor bu gidişle aralığın 2. -3. Haftasında anca gelir
Bahsettiğiniz sistemden nedense accuweather hiç oralı olmamış
Adı üstünde göremiyorum şuan radarıma girmedi şeklinde yorumlayabilirsin. Aralığın ilk haftasında da kuvvetli bir atak beklemiyorum şuan bakalım.
Anladım . Ben daha önce de 3-4 ay öncesinden tahmin yaptığınızı hatırladığım için sormak istedim şuan mı tüm kış mı diye
Ya bu sistem Mersin’e yaramayacak gibi iyi bir yağış alır mıyız bu sistem de veya hava hissedilir derecede soğur mu lütfen bilen biri yanıtlasın
Böyle bir sistem göremiyorum derken tüm kışı mı yoksa ay sonunu mu kastettin?
93 harbi Mersin'de kar yağması için efsane ötesi bir kış yaşamamız gerekiyor bence. Istanbul Max -5 -8 olması lazım Mersin'e yağması için
Zaten kar gibi bir beklentimin olmadığını söylemiştim
Mersin ‘de ne gibi şeyler olur kar gibi bir beklentim yok ama