Daha önce bu kadar sel , dolu su baslını haberi çok nadir olurdu ne oldu bu ülkeye hatta ne oldu bu dünyaya diye sormalı
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Akdenizdeki fırtına hakkında yeni bir haber varmı
-
Kasırga olmayacak mı ?
-
mersini etkilermi???
-
Bu sistemin mersini etkilememesi üzdü hava hala sıcak bıktık şu sıcaklardan kış gelsin artık
-
Bu sistem hakkında bir sorum daha olacak
SiZce bu sistemi kapsayan günlerde kısa kollu kıyafetler sorun olurmu mersin kuyuluk ta oturuyorum
-
Akdeniz bölgesinin tamamındamı 10 derece düşüş olacak ?
-
Mersin için ne düşünüyorsunuz yağış ve sıcaklıklar nasıl olur
-
93 harbi yok güzel kardeşim seninle niye aramızda fark olsun sende insansın bende insanım. Ha aramızdaki fark şu olabilir ben bu işe biraz daha gönül verdiğim için istekli şekilde yapıyorum. Yoksa değişen birşey yok. Fakat herhangi bir konuda ihtiyacin olursa bana bildir tamam mı.
tamam teşşekür ederim ?
-
gerek yok rütbeyle falan kardesim hatta istersen senin puana ihtiyacın varsa bende olan puanları verebilirim sana?
yok teşşekür ederim ben sadece sordum çünkü çok yardımın oluyor .benim le senin aranda bir fark olmalı diye düşündüm
-
Analizci 3000 'e yakın şuanın var neden hala üyesin
-
Benim anlatacağım bu seneden hergün kış konusunda biraz daha ümitsizliğe kapılıyordum çünkü mersin gibi bir yerde ancak çok soğuk bir kış yaşarsak kar yağardı bir gün yine okula gitmek için sabah kalktım önce su içmeye gittim sonra pencereden bir de be göreyim yerler bembeyaz o anki yüz ifademi ben bile merak ediyorum çünkü aklım ermiyor hava 6 derece nasıl kar yağsın gibisinden şok içindeyim hemen üzerimi değiştirdim çantamı aldım koşa koşa aşağı gidiyorum sonra gittim kar sandığım şeyi elime aldım sonra anladım ki meğerse doluymuş... yine hüsran yine
-
Tüm çaycılar meteorolojiye yönelmiş
-
Umutların tükenmesine ramak kala
-
Şıbatın 11'ine gelmişiz eskiden bu günlerde 3kalın battaniyeyle yatardık şimdi 1tanesini bile zor kullanıyoruz