Rüzgar uygun değil kütleler yatay hareket ediyor. Eğerki poyraz olsaydı sabaha güney sahiller bile en az 10 cm karla uyanırdı, nasip değilmiş.
😭
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgar uygun değil kütleler yatay hareket ediyor. Eğerki poyraz olsaydı sabaha güney sahiller bile en az 10 cm karla uyanırdı, nasip değilmiş.
😭
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bayrmapaşa için şanssız dendi ama bu kütle aşağıya doğru inmez mi b.paşaya doğru acil cevap hocalarım çok merak ediyorum
Hocam Bayrampaşa tarafı bu geve yarın sabah kar alır mı
Hocam gece boyu yağar mı dek vs var mı yoksa yağış bitecek mi
Hocam herkes çok sevinmiş ama İstanbul adına pek bir şey yok gibi yanlış mı düşünüyorum ?
İyide yağış yok görünüyor 🥹
Sanırım yılbaşına doğru sıcaklıklar kar için uygun olacak ama yağış olmadığı için göremeyeceğiz gibi değil mi ?
Hocam haftaya cuma cumartesi artık İstanbul’da tişört ceket sezonu gelmiş olur mu ya
Bu gece kar var mı
Sulu kar yağıyor ama bu kar tutacak kar değil maalesef izlemelik kar ama olsun kışa veda etmeden önce son bi kez karı tekrar gördük
Bayrampaşa’da galiba son örtüsünü aldı
yağdı eridi yağdır eridi yağdı ……. Ama bu kışı kapatırken son kar yağışımı izlemek güzel oldu
Yahu ben anlamıyorum bu sitedekiler ne yaşıyor baksanıza dışarıda bir ayak dolusu kar var ,Sirkeci Marmaray istasyonunda deniz seviyesinin bilmem kaç kat altında yaşamıyorsanız sanıyorum İstanbul’un her noktası az çok kar aldı bakın şimdi güneş parkı parıl parlıyor yağmış karların güneşe bakan kısımları eriyor bu görüntüleri izlemek şahane değil mi bence harika bir sistemdi ,yani 60-70 cm kar yağınca ne olacaktı anlamıyorum siz hiç dışarı çıkmayan Agorofobik tiplerden misiniz önemli olan bir kaç gün sonra kıyıda köşede kalmış küçük kar birikintilerini görünce gelmiş sistemi hatırlamak mevsimleri sonuna kadar hissedebilmek değil mi karlar eriyecek şimdi bahar gelecek çiçekler açacak yeni bir mevsime merhaba demiş olacağız
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
YA YETEEER
Hocam bir sürü kütle geliyor ben şuan Beylikdüzü’ne geçtim burda güzel yağış olur mu
Tek isteğim Yalova’ya ve Kocaeli’ye kar yağması dipnot konum Bayrampaşa ,