Hocam mgm çarşambaya kar ikonu koymuş
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam ben nedense önümüzdeki sistemin eskisi gibi ufak da ola bir örtü yapabileceğini düşünüyorum çünkü sıcaklıklar yine 1-2 bandına düşüyor ve yağız az-çok var neden bu sistemin diğerine nazaran daha zayıf olacağı düşünülüyor biri cevap verebilir mi rica etsem
-
Hocam aklıma takıldı genel kültür olsun sorayım 0 ve 0 derece altında yağmur yağma ihtimali var mı
-
Hocam daha güçsüz bir sistem dendi de yine gece 1-2 derecelere düşüyor ve yağış var anlamadım neden umutsuz
-
Hocam 10-12 sisteminde gece sıcaklıkları mgm ye göre 1-2 falan bu da kar için yeterli değil mi ama kimsenin 10-2 den pek umudu yok neden?
????
-
Hocam 10-12 sisteminde gece sıcaklıkları mgm ye göre 1-2 falan bu da kar için yeterli değil mi ama kimsenin 10-2 den pek umudu yok neden?
-
Hocam 10-12 sistemi için neden bir açıklama yapılmıyor
-
Boşuna yorulduk gibi bir şey.
Valla ben çok eğlendim bizim orda hiç yağmazdı çok güzeldi seyretmesi
-
21-22-23
Hocam accuweather ayın 10-12 sine -li dereceler koymuş 10-12 sistemi için ne düşünüyorsunuz İstanbul adına
-
Acele etme daha model takip ediyoruz 🙂
Bak sana olacağı söyleyeyim şu ayın 10 u civarı yine bu sistem gibi bişey olacak sonra kış finito
-
Zaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir(tekrar kar oldu ama sulu kar belli yani)
-
Hocam bu akşam gece yine kar ihtimali var mı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış yağmura döndüğü gibi bant yakalamış Sarıyer
Burda da yağmura döndü eriyecek karlarr
-
Karlı bir sabaha uyandık her yer beyaz
-
Valla keşke ben de gitseydim. Hazır babam uyumuşken arabayı kaçırsam fena olmaz aslında
İnanmayacan ama burda ordan bi tık daha fazla ya da eşit şekilde var oraya çok kütle vurmamış heralde