Hocam sabah beri yağıyor çatılar bile adam akıllı beyazlamadı
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Akşam gece yağış olucak mı
-
Bazı yerlerde
Bpaşada mesela ?
-
Kar muhabbetti bitti mi yanii
-
Hocam yeniden kar yağışı ne zamana başlar radara baktım Karadeniz’de kütle var ama gelmesi ne kadar sürer onların
-
Hocam Bayrampaşa’da tutan lar erşmeye başladı ne zaman tekrar yapar acabaa
-
İyi kötü bişeyler yağdı yeter artık havalar ısınsın bu 2 günde yağsın yeter yani arkadaş donduk bu soğuğun nesine hasretmişizi o kadar

-
Yüksek ihtimalle tutucu kar alacağız okullar bile tatil olabilir ve bencede olmalı
Hocam bunu ne zaman için söylediniz
-
Hocam mgm çarşambaya kar ikonu koymuş
-
Hocam ben nedense önümüzdeki sistemin eskisi gibi ufak da ola bir örtü yapabileceğini düşünüyorum çünkü sıcaklıklar yine 1-2 bandına düşüyor ve yağız az-çok var neden bu sistemin diğerine nazaran daha zayıf olacağı düşünülüyor biri cevap verebilir mi rica etsem
-
Hocam aklıma takıldı genel kültür olsun sorayım 0 ve 0 derece altında yağmur yağma ihtimali var mı
-
Hocam daha güçsüz bir sistem dendi de yine gece 1-2 derecelere düşüyor ve yağış var anlamadım neden umutsuz
-
Hocam 10-12 sisteminde gece sıcaklıkları mgm ye göre 1-2 falan bu da kar için yeterli değil mi ama kimsenin 10-2 den pek umudu yok neden?
????
-
Hocam 10-12 sisteminde gece sıcaklıkları mgm ye göre 1-2 falan bu da kar için yeterli değil mi ama kimsenin 10-2 den pek umudu yok neden?
-
Boşuna yorulduk gibi bir şey.
Valla ben çok eğlendim bizim orda hiç yağmazdı çok güzeldi seyretmesi