Her halde iyi olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sinan hocam bu kütleler ne zaman Bayrampaşa tarafına uğrar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHer halde iyi olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sinan hocam bu kütleler ne zaman Bayrampaşa tarafına uğrar
Radarı takip et, karadenize bakılırsa gece boyu şanslı konumlarda yağış var
Sisin oralar nasıl kar var mı yerlerde
Hocam bizim konuma başka sarı kütle falan gelir mi bu akşam gece
Bayrampaşa’da da lapa lapa yağdı fakat yine biraz eridi
Çünkü dünden beri çok fazla kar yağdı sıcaklık 1-2 düşük olsa neler olurdu neler
Bu sistemde beklentin en fazla bu olmalı, yağış anında örtü oluşabileceğini söylemişti zaten hocalarımızda.
Evet evet farkındayım ama belki mucize olur diye ümit ediyorum
Sarı kütle geliyor Bayrampaşa Esenler GOP Sultangazi
Hocam bu sefer tutar mı ya sıcaklık 1 küsür
93 harbi hocam nasıl oralar ?
Bayağı yağdı ama çatı ve araç üstleri tuttu sadece hocam sıcaklık yetersiz diye mi tam tutmuyor
Ne yağmış kardeşim bize bişey yağmadı genelleme yapma bilip bilmeden yağan bişey yok olsa fotoğraf ve video atardık
Tamam Kocaelilerin isyanı diye bi sayfa açın orda yakının durun dün biri vardı kim hatırlamıyorum, 3 paragraf yazı yazmış İzmit’e gelen kütle sürekli eriyor bıktık neden oluyor biri açıklasın diye sonra 1 saat sonra burda felaket kar yağıyor diye mesaj atmıştı , yani hocalar ne bilsin Kocaeli’ne gelen kütle niye sürekli eriyor ne demelerini bekliyordunuz anlamıyorum Amerikanın oyunları bunlar haarp projesi ile kocaline kar yağmasını engelliyorlar mı desinler yani cidden anlayamıyorum sizi
Bize hiçbişey yok gene ne kadar şanssız bir yerdeyim
Ay ne söylendiniz ya dünden beri koceildeki tüm kullanıcılar olarak , yağmış işte daha ne istiyosunuz sürekli negatif yorumlar yapmak yerine gelmiş sistemin tadını çıkarın biraz sıkıldık cidden
Evet çok sağlam geçiş oldu
Hocam bu yağış bpaşayada uğrar mı
Ama yine eridi
Hocam Bayrampaşa kar başladı hemen tuttu biraz
HOCALARIM şimdi mgm de ayın 10-11 ine falan kky vermiş o günler içerisinde kar durumu nasıl olacak mesela dün ve bugün gibi mi olur daha mı iyi daha mı kötü
Hocam Bayrampaşa tarafı örtü olur mu