21-22-23
Hocam accuweather ayın 10-12 sine -li dereceler koymuş 10-12 sistemi için ne düşünüyorsunuz İstanbul adına
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur21-22-23
Hocam accuweather ayın 10-12 sine -li dereceler koymuş 10-12 sistemi için ne düşünüyorsunuz İstanbul adına
Acele etme daha model takip ediyoruz 🙂
Bak sana olacağı söyleyeyim şu ayın 10 u civarı yine bu sistem gibi bişey olacak sonra kış finito
Zaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir(tekrar kar oldu ama sulu kar belli yani)
Hocam bu akşam gece yine kar ihtimali var mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış yağmura döndüğü gibi bant yakalamış Sarıyer
Burda da yağmura döndü eriyecek karlarr
Karlı bir sabaha uyandık her yer beyaz
Valla keşke ben de gitseydim. Hazır babam uyumuşken arabayı kaçırsam fena olmaz aslında
İnanmayacan ama burda ordan bi tık daha fazla ya da eşit şekilde var oraya çok kütle vurmamış heralde
3-5cm yerde kar vardi erimemiş şekilde ve kütle geldikçe koyuyordu üstüne
Gece vakti orda ne işin var ![]()
Hocam model konusuna bakmıyorsunuz sanırım hiç
Uzun vadeli modelleri kale almıyorum zira binlerce kez değişiyorlar
Şu güncellemeyi gördükten sonra bu gece uyumama kararı aldım 2 3 kütle vursun bari
Ya bende uyuyamıyorum . Sence ne olur dersin fikrim var mı bence sabaha 6-8 cm bi örtü yapar
Burda tekrar başladıı
Şöyle örnekliyim şanssızlığı şu an Sarıyer'de gibi gözüken kütleden bile faydalanmıyorum. Tek tük atıyor
Hareketli radara baktım da bi kütle giderken öbürü daha geliyo bence bu sefer iyi şeyler olacak gibi yine de beklentiyi minimumda tutalım ama
Şöyle örnekliyim şanssızlığı şu an Sarıyer'de gibi gözüken kütleden bile faydalanmıyorum. Tek tük atıyor
Hocam bu seferki bir anda bastırıyo gör 3-5 dk ye sen cümbüşü
Hocam acele etmeyin 1 kütle daha geliyor
Hocam böyle gece boyu aralıklarla 2-3 kütle daha alsak yarın beyaz bi güne uyanmış oluruz bence sıcaklıklar gayet okey çünkü
Hocam acele etmeyin 1 kütle daha geliyor
Ben pek anlayamıyorum kütlelerin hangi yöne gideceğini bakıyorum öyle ![]()