Ay uyuyamadım resmen radar takip ediyorum haha
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Valla bayrampaşa kar yağıdysa senin hatrına

tadını çıkar
Di mi ya Mersin’den geliyorum h böyle kar yağışı görmemiştim yerler tuttu ama durdu yağış şuan inşallah devam eder
-
Hocam bpaşa çok güzel yağış aldı 4-5 cm örtü oluştu
-
SINAN HOCAmmmm gece yağış ihtimali var mı belkide beyaz örtüye uyanırız
-
Hocam bpaşa yerleri tuttu ama radara göre birazdan yağış durucak
-
Esenler uçuyor
Hocam sürekli bir anda bastırıp eriyor çok sinir bozucu ama çok keyifli yine de
-
Her halde iyi olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan hocam bu kütleler ne zaman Bayrampaşa tarafına uğrar
-
Radarı takip et, karadenize bakılırsa gece boyu şanslı konumlarda yağış var
Sisin oralar nasıl kar var mı yerlerde
-
Hocam bizim konuma başka sarı kütle falan gelir mi bu akşam gece
-
Bayrampaşa’da da lapa lapa yağdı fakat yine biraz eridi
-
Çünkü dünden beri çok fazla kar yağdı sıcaklık 1-2 düşük olsa neler olurdu neler
-
Bu sistemde beklentin en fazla bu olmalı, yağış anında örtü oluşabileceğini söylemişti zaten hocalarımızda.
Evet evet farkındayım ama belki mucize olur diye ümit ediyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sarı kütle geliyor Bayrampaşa Esenler GOP Sultangazi
Hocam bu sefer tutar mı ya sıcaklık 1 küsür
-
93 harbi hocam nasıl oralar ?
Bayağı yağdı ama çatı ve araç üstleri tuttu sadece hocam sıcaklık yetersiz diye mi tam tutmuyor
-
Ne yağmış kardeşim bize bişey yağmadı genelleme yapma bilip bilmeden yağan bişey yok olsa fotoğraf ve video atardık

Tamam Kocaelilerin isyanı diye bi sayfa açın orda yakının durun dün biri vardı kim hatırlamıyorum, 3 paragraf yazı yazmış İzmit’e gelen kütle sürekli eriyor bıktık neden oluyor biri açıklasın diye sonra 1 saat sonra burda felaket kar yağıyor diye mesaj atmıştı , yani hocalar ne bilsin Kocaeli’ne gelen kütle niye sürekli eriyor ne demelerini bekliyordunuz anlamıyorum Amerikanın oyunları bunlar haarp projesi ile kocaline kar yağmasını engelliyorlar mı desinler yani cidden anlayamıyorum sizi