Hocam dünden beri kar yağıyor ama örtü olmuyor 1-2 derece daha düiük olsaydı şuan kar kalınlığı 15-20 olmuştu çok üzücü
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam tipi var şuan ama iyice tutmuyor neden anlamadım sıcaklık da 2 derece yeterli değil mi
-
Hocam tuvalete kalktım çatılar araba üstleri beyazlamış
-
eridi şimdi bir şey yok
Niye ediyor hocam ya sabah uyandığımda örtü görme ihtimalimiz 0 a yüzden çok daha yakın mı peki??
-
Ufak bir yürüyüş yaptım mis mis hava
Hocam şimdi cama çıktımda Bayrampaşa’da şuan hafif kar var tutup eridide ben mi kaçırdım acaba oralarda hala yerler beyaz mı
-
Hocam kar taneleri gayet ideal büyüklükte aslında hava karardıkça belki sıcaklığın düşmesiyle örtü ihtimali konuşulabilir
-
Yüksekler iyi kar almıştır , hocam 18 rakım için sabah kalktığımızda beyaz örtüyle karşılaşma ihtimalimiz bir milyonda kaç
-
Hocam sabah beri kar yağıyor yeri biraz tutup eriyo sürekli :(( nedeeen
-
Bayrampaşa’da çatılar yerler ufal beyazladı
-
Esenler yerler aynı
Hocam yağış artacak mı ne düşünüyorsunuz Bayrampaşa esenler tarafı tutar mı ufakta olsa akşam gece falan
-
Kar yağıyor fakat yeri tutmuyor ist bayrampaşa
-
Hocam 10-11-12 gibi tekrar kar yağışı olma ihtimali var gibi duruyor accuweather vs ye göre ama mgm vermemiş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
-
Hocam İstanbul avruapa yakasında dekler vsler sayesimde örtülü lar ihtimali hala devam ediyor mu
-
5-6-7 Şubat için şahsi tahminim şudur ki ince bir kar örtüsü oluşacak fakat çabucak eriyecek
-
Değmez
Aaa nedenkii sıcaklıklar uykun gözüküyo kara