Mart ayının sonuna doğru ilerlerken bu şekilde bir sistem almış olmamız batı açısından, Marmara açısından çok rastlanılan bir durum değil. Dolayısıyla hiç yağmasa bile sinirlenmiyorum çünkü bu tarihlerde bu soğuk hava bile lüks sayılır gerçekçi olmak gerekirse. Ama şöyle görsel bir şölenle sezonu kapatırsak pastanın üstündeki çilek olmuş olur
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
SameT. Sizin ilçe neresi bilmiyorum ama 250 m rakım fena sayılmaz. Siz daha iyi kar alırsınız bu akşam
-
SameT. Maalesef öyle. Özellikle bu tarz sınırda olan sistemler açısından iyi bir yer değil Gürsu. Bakalım hayırlısı
-
Ömer Hadi inşallah. Bekliyoruz
-
Konumumda hiçbir şey olmadı şu ana kadar maalesef. Bugün İstanbul’a 6 derece gösteriyordu MGM ama İstanbul’da yerler dahi beyazlayacak kadar kar yağdı. Bursa’da ise hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Tabi yüksek kesimler, Uludağ’ın eteğindeki bölgelerden bahsetmiyorum. Ova açısından söylüyorum. Ama bu gece ve yarın sabah yağacağını düşünüyorum az da olsa. Çünkü şartlar daha uygun görünüyor
-
Önemli bir deprem geçmiş olsun Yunanistan’a
-
Kar başladı
-
Bugün dünden daha soğuk
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hava sıcaklığı müsait. Radarda kütleler yaklaşıyor. Güneş çıkacağa da pek benzemiyor. Bu şekilde sıcaklık fazla yükselmeden yağış başlarsa yine kar yağar
-
Çağrı Erdal Güzel olmuş mutlu oldum. 2021 kışını hafıza arşivine rahatlıkla kaydedebilirsin bu görüntülerle. Tebrikler
-
Aralığıda boş geçmesek eyiydi =D
Aralık tam bir hayal kırıklığıydı. Yani bir Aralık ayı en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşündüğümde herhalde en fazlası budur. Daha kötüsü olamazdı
-
Basit bir mantıkla 16 17 mart 3. Sistem =D=D
Bu seneki denk geliş çok enteresan oldu gerçekten. Olur mu olur =D
-
Çok güzel bir kar oldu. Ben memnunum. Bundan iyisi can sağlığı. 1. sistem 16-17 Ocak sonra 2. sistem 16-17 Şubat. 2 güzel sistem aldık. Şükürler olsun. Üçüncüsü olur mu bilemem ama olmasa da güzel iki sistem aldığımız kaliteli bir kış oldu. Allah’a şükürler olsun
-
Ömer Çıkarsa Bursa’yı da etkiler mi hocam