MGM Bursa’ya yarın da yoğun kar vermiş ve sıcaklık 1 derece. Bursa’nın sistemi esas yeni başlıyor bence. Yarın Bursa farklı olacak
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Burda da kar etkisini artırdı
-
Snowreis41 hocam dediğiniz gibi çok potansiyelli sistemdi yani o 87 denmesi, haber olması falan boşa değildi görüntüler hepimizi fazlasıyla havaya soktu ama yine son anda gol yedik. Modeller bir hafta her gün hayal sattılar bize biz de istikrar sandık güven duyduk. Neyse hocam takmayalım boşverin. Ne alırsak kârımıza hayırlısı olsun diyelim
-
İstanbul tadını çıkarın valla iyi gidiyorsunuz biz şu an oturmuşuz telefonun başında çaresiz bekliyoruz. Pencerenin yani :'D
-
Ben 16-17 Ocak sistemini özledim. Bursa için çok güzeldi kaliteliydi. 6 gün yerde kaldı. Keşke o sistem kadar olabilse normalde üstünü bekliyordum bu sistemde ama şimdi eğer onun gibi olabilirse helal olsun derim. Zor yani
-
Bugün tam tahmin ettiğim gibi sıcaklık müsaade etmeyecek tutmaya zaten doğru düzgün yağmıyor da. Az biraz kar vardı öyle bir eriyor ki hani damla damla değil böyle kesintisiz akıyor. Bu şekilde hiçbir şey olmaz. Geceye kadar seyirlik kar olur olursa. Sonrasını bilemiyorum. Bunları konumum için söylüyorum yanlış anlaşılmasın belki çok güzel giden yerler vardır bir şey diyemem
-
Yerde 0.5 cm kar vardı sağolsun o da eridi
-
Bu arada MGM Bursa’da bu sabah 14 cm kar ölçümü vermiş. Bursa’da yaşayanlar bu mesajımı görüp bilgi verirlerse iyi olur nereye yağmış 14 cm merak ettim. Çünkü az önce merkezde biriyle görüştüm çatılar yeni yeni beyazlıyor dedi. Acaba Nilüfer taraflarına mı yağdı. İnşallah gidip Sarıalan da ölçüm yapıpta Bursa’ya 14 cm yazmamışlardır :D
-
Dua et de yağmura dönmesin
-
Allah aşkına ya şu iri taneleri birazda bana gönderin ya bildiğin toz bu ys ne saçma bi yağış. Cinsi sırf zarar tutmuyor bişey yapmıyor.
Durum çok farklı değil bizde de acele etme bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek
-
Bu sistem ilginç bir sistem. Kimse doğru düzgün öngöremiyor tam şöyle olur diyemiyor. MGM bile turuncu uyarı vermiş ama her zaman miktar veren MGM bu sefer hiç rakam vermemiş. Yani bu işin ne olacağı belli değil. Son anda çok iyi de olabilir hiç iyi olmayadabilir
-
A35B23A1-7A3B-4868-9B59-035A8343C7F0.jpg
Bu sabah itibariyle durum bu. Henüz beklentiden çok uzağım konumumda. İlerleyen saatlerde yağış yoğunlaşacak ama pek birikim yapabileceğini gündüz saatlerinde zannetmiyorum. Akşamdan sonra ne olursa olur. Sonuçta bugünle beraber 4 gün kar görünüyor. Umarım diğer günlerde beklentileri karşılar. Ama yarın sabah da bu sabahki gibi bir durum olursa burada benim açımdan sistem başarısız olmuş demektir
-
Annem de kadıncağız pencerenin önünde koltukta oturmuş beş dakikada bir perdeyi aralayıp sokak lambasına bakıyor yağmur kara dönmüş mü diye inşallah mahçup olmam çünkü annem ve babamı da heveslendirdim. Ama şu an ColdFire10 Manyas’ta kar başladı deyince modum yükseldi. Oradan sonra sıra bize gelir iyi biliyorum. Manyas’tan M.Kemalpaşa-Karacabey’e girer oradan bize güzergah bu şekilde.
-
Ömer içimi rahatlattınız valla sağolun inşallah dediğiniz gibi olur ??
-
Konumumda benim endişem var açık söyliyim. Çünkü mesela İstanbul’da bazı yerlerde dewpoint -5, -6’lara düşmüş. Ama benim konumumda sıcaklıkta çok iyi değil ve dewpoint -1’in biraz altında. Şu an sulu kar yağıyor. Yarın gündüz bu dewpoint denilen şey 0’ın üzerine çıkarsa yağışın en güzel kısımlarını sulu kar şeklinde alabiliriz diye bir tedirginliğim var. İnşallah öyle olmaz. Çünkü nem artıyor sıcaklık çok iyi düşmüyor nem arttıkça da dewpoint yükseliyor. Bilmiyorum fazla mı takılıyorum bu dewpointe acaba. Bunu da bu akşam öğrendim