Ömer içimi rahatlattınız valla sağolun inşallah dediğiniz gibi olur ??
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konumumda benim endişem var açık söyliyim. Çünkü mesela İstanbul’da bazı yerlerde dewpoint -5, -6’lara düşmüş. Ama benim konumumda sıcaklıkta çok iyi değil ve dewpoint -1’in biraz altında. Şu an sulu kar yağıyor. Yarın gündüz bu dewpoint denilen şey 0’ın üzerine çıkarsa yağışın en güzel kısımlarını sulu kar şeklinde alabiliriz diye bir tedirginliğim var. İnşallah öyle olmaz. Çünkü nem artıyor sıcaklık çok iyi düşmüyor nem arttıkça da dewpoint yükseliyor. Bilmiyorum fazla mı takılıyorum bu dewpointe acaba. Bunu da bu akşam öğrendim :bıktım:
-
Evet şu an itibariyle kar atıştırmaya başladı ince ince. Biraz sulu kar gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlçemde sıcaklık iki saattir aynı. Hatta 4,0 olmuştu yine 4,2 oldu. Saat 12 en geç 1’e bilemediniz 1.30’a kadar beklerim eğer düşmezse yatar uyurum.
-
Bursa şu an için sıcaklıklarda yüksek. İstanbul’da kar galiba direkt kar olarak başladı ama Bursa için direkt kar biraz zor gibi. Bakalım
-
Ömer hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın ama son bir şey daha sorucam bu dewpoint değeri 0.0 ve altında olduğunda yağış kesin kar olarak düşer anlamına mı gelir
-
Izlanda hocam bağıl nem denilen normal mesela MGM’de gördüğümüz yazan nem oranı mı oluyor?
-
Gerek var anlamında sormadım o veriye bakılan yer neresi bilmediğimden soruyorum
-
Dewpointe nereden bakıyorsunuz?
-
İnşallah dediğiniz gibi olur Ömer
-
İçimde hem bir umut var hem de bir tedirginlik. Sanki 16-17 Ocak sisteminden daha az kalacak gibi bir his var içimde sebebi ise yağış değil sıcaklık. İnşallah bu his yalnızca bir kuruntudur.
-
Bursa’ya da yarın için 4 derece vermiş :bıktım:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senelerdir böyle bir tablo göremedik. Şimdi önümüzde duruyor. İnşallah artık bozulma olmaz. Dün akşam genel olarak moraller biraz düştü 3. siklonu yok ettikleri için ama telefondaki hava durumu hiç değişmedi 9 gün kar veriyor. Sadece önümüzdeki hafta cumartesiden itibaren sıcaklığı biraz artırmış. Ne diyim umarım bu 9 günlük kar görüntüsü hiç değişmeden gelebilir.
-
-
Bu sistemin yıldızlarından birinin Bursa ve bölge olarak da Güney ve Doğu Marmara olacağı kanaatindeyim