ilahi adalet gereği illaki birşeyler olucaktır.. Rahatta kalmak lazım.
Serkangti tarafından yazılan gönderiler
-
-
..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paşaköy çok yoğunlaştı ama kapanışlar galiba, Çekmeköy Kurtköy hattı kopuyor
-
20dkdir yoğun yağış var. radarda devamı da var gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası neresi telefonda konumu göremedim,Sultanbeyli Çekmeköy tarafında 12 15cm Max, bu kadar yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar kalınlığı şu an 8 10cm vardir
-
Çekmeköy Sultanbeyli Kurtköy hattı 5ten beri çok iyi yağış aldı. yollar bembeyaz, trafikte kalanlar vs hiç durmadi. ormandan zor ciktik firtinadan
arabalarn üstü tutmaya başladı
-
yazılmış zaten..12gibi başlar yağışlar, yarın 3ten sonra baya kuvvetlenir gibi..
-
yarın istanbulda 200 rakım üzerinde 5-10 cm civarı örtü bekliyorum
bı 10cmde akşamdan diğer akşama kadar sanki he hocam?
-
Çekmeköy tepesi 440m, Aydos ve kayışdağı karlı)
-
Sistemin yıldızı olur o
yerleşimin olduğu en yüksek yer doğru ama Çekmeköy tepeleri aydosla yarışamaz tabi
-
Sancaktepe tarafı Kara dönmek için düşünüp duruyor.. Çekmeköy yuksekleri tutmuştur muhtemel ,300m üstü tepeler
-
Bu diagramlar 0 rakıma göre mi hesaplanıyor, kar yüzdeleri
-
Bana iyi geldi ikon özellikle,150 üstü iyi birikim yapıcaktır Salı sabaha kadar , pazar çekmeköy 400m den bildirim yaparım)