Benzerlik ne kadar olacak bakalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
2017 nin grafiği mi hocam? o sene 28 aralıkta da sistem gelmişti yanlış hatırlamıyorsam..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenzerlik ne kadar olacak bakalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
2017 nin grafiği mi hocam? o sene 28 aralıkta da sistem gelmişti yanlış hatırlamıyorsam..
Gökgürültülü yoğun kar, yakacık ortadağ tarafları tutmaya başladı..
catalagi susurluktan sonra ustat. orayi hem bilmiyorum. hemde altimizdaki araba dachia. oralar da kalir. gerci 4 * 4 ama bildigim bir arba degil benim. toros olsa cikarim arkadama bakmam :D
duster gider oralarda lastik varsa çokda iyi olur,
kısmet olursa yarın aksam buraya cıkacagız iki arkadaş. 520 rakım var. tüpü falan alıcaz yazmayım şimdi ayıp olur. kar da yenir işte o
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çaypınar köyünün biraz ilerisinde.. şuraya denk geliyor tam.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. balıkesirde olup katılmak isteyen olursa buyursun yazsın. denicez şansımızı bakalım
Direk çataldağa gitseni z daha iyi değil mi:) Ben de Balıkesirliyim.
Aralığın 1 inden itibaren durum nedir hocam, olumsuz durum yoktur inşallah, Kartalkaya ya gideceğimde)
mehmet civan sisteme 120 saat kala icon bakiyoeum genelde
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
Gfs 16-18 arası bişilermi görmüş bana mı öyle geldi, Ekimde karmı:)
Bu kış için Canlı yayında Kutay Mıhlıardıç verilerin olumlu geldiğini söyledi, geçen seneden baya farklı, hadi hayırlısı
2020 Kasım ayında barajların aşırı derecede düştüğünü hatırlıyorum hatta, ocak ve şubatta 2 buyuk sıstem ile tavan yapmıştı bir anda..
Erken soğuma yaramıyor, geç gelen kurak kışlar daha etkili oluyor bizde, la nina döneminde sonbahar ılık kurak geçmedi mi zaten 2020 2021?
Şu sistem ocakta gelse -16 olurdu
Güçlenme ihtimali yok mu? Vade var daha
Soğuk kasım = Ilık kış ?
Bundan önceki son 3 Yıldaki gibi geç gelen kış> Diğer kışlar bence:)
2004 Ocak Ayında Manisa merkez Ki kar yağması çok zordur, baya 10 15 cm civarı kar vardı. Balıkesir Akhisar İzmir yolu saatlerce kapalı kalmıştı,
Meshur 4 Ocak 2002 Sİsteminde gece bir şey yokken sabaha diz boyu kar vardı Balıkesir Merkezde, yollar komple kapanmıştı, lise son sınıf Dersaneye gidememiştim)
25 Şubat sonrasi sistem beklentisi devam mı,ihtimal azaldı mı yoksa?
Eskiden doğudan hep böyle görüntüler gelirdi aslında, son yıllarda azalınca dikkat çekiyor.
- 10 lar 15ler fix olurdu, 90 larda hava durumunda görürdük hep. Isınma heryeri vurdu maalesef.