Şubat başı sistemden bahsediyorlar,onunla birleşme ihtimali olabilir mi?
Serkangti tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kartal da zaman zaman kuvvetleniyor çatıları beyazlattı sultanbeyli ,sancaktepe oralarda durum ne ?
Araba üstleri Tuttu Samandıra tarafında,
-
istanbulun uzun zamandir guzel bir sistem alamamasi, modellerin oynakligi gibi nedenler biraz insanlarin sevkini kirdi. Bu ay sonu guzel bir sistem alirsak herkese cok iyi gelecek..
gerci Istanbulda gecen seneki sistem yagis olarak kotu degildi de , tabi ortu olarak tatmin olamadik..
Geçen sene 2 baba sistem aldık,kötü diyen çarpılır:) Bu sene yarısına razıyım ben.
-
Ben önce eldeki veriye bakarım sonrasının garantisi yok konumum adına (istanbul) artık kar görmek istiyorum ve sakin kalmaya çalışıyorum sadece..Yoksa gözümde kafamda canlanıyor eğer düşündüğüm olursa tipi şeklinde şiddetli bir yağış bizi bekliyor istanbullu olarak
Hangi tarihleri için peki, 13 15? dahamı ilerisi
-
Sabah Sancaktepe Çekmeköy hattı Sultanbeyli kuzeyi 3-4 cm filandı, güneye indikçe azaldı.
-
Sancaktepe Rakım 190 An itibari yuzde sulu 70 kar)
-
Her zamanki gibi:)
-
Ortadağ sultanbeyli yoğun yağış altında, arabaların üstü hafif beyazladı.
-
Sancaktepe Ortadağda kar geçişi oldu az önce :))
-
Rakımınız çok iyi kar yağabilir oraya
Evet 190m, çok memnun kaldık sistemdende:) Arabalar kayboldu.:)
-
Sancaktepe Ortadağ kar başladı
-
Balıkesir çok iyi oldu sistem sonlarında,güzel görüntüler.Sındırgının Ulus dağı bölgesindeki köylerde 1 metre vardır kesin.+Dursunbey tarafında
-
Sancaktepe yoğun kar
-
Anadolu yakası içi kesimler 35cme dayanmış, gece çok güzel yağmış, 2 gün daha devam ederse 2017yi yakalar ve geçebilir.
-
pasakoy rakim 170,bundan iyisi Alemdag Resadiye bolgesidir,bizim 1.3 katimiz filan aliyor oralar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.