Emirhan Fuat tarafından yazılan gönderiler
-
-
giresun da yaklaşık 30 dk dır yağış yok, bir daha başlar mı kar?
-
giresun da orta şiddet kar var , büyük tanecikli yağıyor ve henüz saf kara dönüşmedi sulu yağıyor, yağış olarak avantajlayız bu gece soğuma yeterli olursa ince de olsa bi örtü görürüz gibi.
-
giresun da yağış iyi başladı, ağırlıklı kar olarak kky yağıyor.
-
Ordu merkez kar yağışı var
MGM🤦♂️😄 bu gece darısı giresun'a artık

-
Mgm ne yapmış kar ikonlarınık kaldırmış full yağmur vermiş saatlikte de
İlginç. Giresun'a saat 6' dan sonra kky saat 9 ile yarın sabah kadar kar ikonu koymuş🤔
-
mgm gece güncellemesi yapmıyormuydu? henüz değişiklik yok.
-
giresun örtü alırmı?
-
mgm giresun kıyı seridine yarın için 5-10 cm kar uyarısı yapmiş, ama kar ikonu dahi koymamıs ve hava sıcaklıgını 3-8 derece arası vermiş. Hafif tutarsiz bi durum yok mu? bir de mgm gece guncelleme yapıyor mu?
-
haftasonu safranboluda olacağım, sistemden ne kdr yararlanacak safranbolu?
-
hocam kuzeyimizde ne kadar kütle varsa doğuya gitti😁 son bir şarkı istemiştik o da olmadı, nasip.
-
radar takip yapıyorum, kar yağışı Giresun için son demlerini bırakacak sanırsam bu gece, beklentimizin altında bir sistemdi ancak uzun zamandır Aralık ayında bu kadar kar alamamıştık, iyi yönden bakmak lazım, herkese hayırlı akşamlar diliyorum

-
GİRESUN UYUMA
tatil olmaz heralde ya bazı bölgeler örtü almışda şahsen benim bölgemde örtü yok olacak gibide gözükmüyor, güzel de yağıyor aslında

-
Salih61 öncelikle hayırlı olsun
giresun'un akıbeti ne olur bu gece? -
giresun anlik

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.