Şaka maka, 5 şubat sistemindede vortex gözüküyor sanırım 9 şubat için.
Kamil1i tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					Gtmişim istanbulun en doğusunda tuzlada oturuyorum 😀😀 tırt olduk Ciddi olamazsın, kartalda yıkılıyo ortalık,20 cmi gecti sahilde bile 
- 
					İnanılmaz yağıyor, 
- 
					Kartal-sahil, az yağıyor ama hemen tuttu. 
- 
					Çok zor dek anca sizin çareniz. Güney kısımlar zor havada görür. 1 ila 4 cm anca yerde kar Pes artık hakkaten 
- 
					Uyarı gelip duruyor, her açtığımda sizin saçma muhabbetinizi okuyorum. Konuyu amacından saptırmayın. 
- 
					kartal da çok iyi yağıyor ( ama tutmuyor ) Aynen, şaka gibi yağıyor.Ama yerler tutmak üzere.Durmazsa sabah ortalık şenlik yeri.. 
- 
					Az önce İPSALA tarafından biriyle konuştum, inanılmaz yağıyormuş.Anayol vs heryer kapanmış. 
- 
					Böyle bir yağış görürmüyüz ? 
- 
					Bu arada şuan inanılmaz hızda rüzgar başladı.Karayel. Yer Kartal. 
- 
					The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 25 ŞUBAT..Kenarda dursun.Güneş açınca kardan sonra , başlarız bunu konuşmaya  
- 
					Herkese merhaba, Sadece okuyucu idim,yazmak istedim. Asıl beklenen kar, anladığım kadarıyla PAZAR günü gibi başlayacak ve doyuracak. Ama bilmiyorum bakan oldu mu ama, 23-24 Şubat gibi gelmesi beklenen dalgaya baktınız mı,şuankiyle bile kıyaslandığında şaka gibi gözüküyor. Vade uzun ama, bilgili arkadaşlardan gören oldu mu ?