Windy radarı bozuldu galiba yağış gösteriyor damla düşmedi ne saçma kütlede eriyip eriyip duruyor
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Snowreis41 Karasu tarafından 1 saate dehşet kütleler geliyor açık yeşil sarı arası vuruduğu yere 4-5 cm ekler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaşlar sadece karadeniz üzerindeki kütlelere bakın

O kütleler giderek güçlenerek büyüyüp kuvvetlenecek sarı görme ihtimalimiz var inşAllah
-
Yalnız kütleler giderek büyüyor ve etkisini arttırıyor radarda baya bi belli oluyor önce sonra hali
-
Gözlerimden uyku akıyor ama sarı kütle görme umuduyla bekliyorum
-
Bu son sabahlama olacak

Cumartesiyi pazara bağlayan gece 2 ye kadar beklerim son kez sonra yatarım radara göre pazartesi öğle saatlerine kadar kesintiler artarak yağar muhtemelen sonra elvedaa 2025 kışı
-
Athena Kartepe gidilir ya çok kasma Snowreis41 tek kalsın konuda

Ben bu havada kartepeye gidersem mahsur kalırım muhtemelen bir senesi gitmiştik arabanın kapıları donduydu mahusur kalıyorduk anca çarşamba perşembe gidilir belki

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ZORTTEX GELOOOOO Athena
Saat 1 1 buçuk gibi çarşı pazar karışır benden demesi üstüne sarı kütle gelme ihtimali de çok yüksek yakalıyacağım inanıyorum.
-
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Sanmıyorum ama deneyeceğim

Kar olmasaydı çoktan uyurdum da birdaha görememe ihtimaline karşı bekliyebilidğim kadar bekliycem
-
Hocam bir daha böyle gelir mi bilmem o yüzden dayanabildiğin kadar dayan

Vallahi radara bakacağım eğer ki beklediğim oluşumlar olmazsa yatarım affetmem

-
Marmara konusunda Athena Snowreis41
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Allah seni ne yapmaya gece gece güldürdün beni usta

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Athena hocam yaklaşık 1 saat içinde çarşı pazar karışacak
Zabaa kadar burdayık zabaa kadar çok dayanabilir miyim bilmiyorum erken kalktım bugün dayanmaya çalışacağım :D
-
kaç dakikalık bir yağış bırakır acaba merkeze
En az 10 en fazla da yarım saat gecenin ilerliyen saatlerinde sıklıkla gelecek kütleler
-
Başiskele sahil koptu
-
Snow Hound Sizin orası yarım saat 1 saate kopacak zorttex geliyor