Ve artık bu saatten sonra ne erime sorunu olur ne de örtü sorunu yağan her kar tanesi tutunur
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Radar bu sefer baya dolu fazla ara olmaz gibi
Aynen en az 1-2 saat etkili yağış bekilyorum rüzgar yönü de kuzey yıldız arası tam istediğimiz gibi kütlelerde birleşiyor.
-
Bizde de aynı kapkaraydı gelmeden önce
Yağdı ama etkili yağış olmadı 30 dk sonra 29 db kütle gözüküyor ondan çok umutluyum
-
Körfezde fena bastırdı Athena
Bura bi 10 dakikaya kopacak gibi kap kara oldu hava birden
-
Kocaeli için şartlar ne durumda?
Başiskeledeyim radar takibi yapıyorum fakat boşluktayız.Hocam şu an boşluk biraz daha devam edecek gibi kütleler yeni yeni oluşmaya başlıyor ilk kütleler saat 18 veya 19 sularına doğru gelir. Ve artık sıcaklık sıkıntısı da olmadığı için beyazlama yapacaktır eriyen örtünün üstüne ekler fazlasıyla.
-
Snowreis41 Radarın son halini gördün mü ?
-
Olan kar örtüsü de eridi yaw nerde kaldı dekler
Daha 5-6 Gibi anca gelir ben 4-5 gibi bekliyordum çok gecikti avrupa yakasında daha yeni yeni oluşuyor doğuya doğru kayması zaman alır
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Değişik hayatlar
Denize düşünce gelemeyen pişmanlık hissi
-
super
Vallahi bayağı yağdı ama radarın arkası boş 4 5 gibi anca gelir birdaha yağış
-
-
Snowreis41 sizin durumlar nasıl
-
Beyazladı her yer tekrardan 20 dk falan daha yağar muhtemelen
-
İzmit merkez göz gözü görmüyor efsane
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Umuttepe felç olmuş durumda merkezde de eriyen karlar yerine geliyor bü kütle 1 saat gitmez