Geçmiş olsun,bana bakma sen takıldım sadece
Sıkıntı yok abim anladım zaten sen nasılsın iyisindir inşAllah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun,bana bakma sen takıldım sadece
Sıkıntı yok abim anladım zaten sen nasılsın iyisindir inşAllah
Hayırlı günler abim,yok yazacaktım az daha seni 😊
Biraz hastane işlerim vardı anca zaman bulabildim yazmaya abi
Hayırlı günler herkese
Herkese hayırlı bayramlar
gunaydinlar
Günaydınlar hayırlı sabahlar.
Mahmut Sami abi apple cihazlarda profil fotoğrafına tıklayarak bildirimler kısmı açılmıyor 2-3 gündür. Ya da sadece ben bu sorunu yaşıyorum.
Kısıtlamalar sonucu forumda ağırlaşma olmasından kaynaklı olabilir mi ?
Bende yok sorun kendi fotoğrafıma tıklayınca gözüküyor
Selamünaleyküm
Taburcu oldum şimdilik , sıkıntı yok tedaviye devam.
Geçmiş olsun abim check up yaptıracağım ben de 3 Nisan'da bir şey çıkmaz inşAllah.
Hayırlı sabahlar geçmiş olsun Sinan abim
Bence gitmelisin bende önce bel ağrısı ile başladı
Cumartesi emar çektirmeye gidicem 2 haftada bir hasta oluyorum saçma bir şekilde tam düzeliyorum sonra tekrar sar başa bel ile alakalı bir şey olabilir senin dediğin gibi
Bugüne nasip oldu direndim
Vallah ben de belim için direniyorum ama olmayacak gibi çok zorluyor beni randevu alacam medicalden
5 Şubatan beri rahatsızdım bugüne kadar inatla hastaneye gitmedim bir kaç gündür daha kötü oldum şimdi hastanedeyim
Bakalım neyimiz var.
Geçmiş olsun abim perşembeden beri ben de kötüydüm bugün anca düzelebildim fakat belim geçmedi çarşambadan beri belim kötü
Sıcak senaryolarda bariz azalma var

%65 Loading...![]()

Bende anlayalı yıllar oldu ama işte insan yine de konduramıyor özellikle genç yaşımızda biri ölünce iyice konduramıyor. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.
Amin maalesef öyle ama işte genç bir insanın ölümü olunca insan daha çok konduramıyor.
Ben genç yaşta hayatla erken yüzleştim bir insanın annesini erken yaşta kaybetmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta. Annelerimiz yaşarken onların kıymetini bilmemiz gerekiyor çünkü günün birinde onun kıymetini bilsen de iş işten çoktan geçmiş oluyor maalesef...
Selamun Aleyküm bir kaç gündür sitede yoktum. En yakın arkadaşımı yaşadığı bir enfeksiyon sebebiyle genç yaşta aniden kaybettik. Yine ve yeniden hayatın ne kadar garip ve anlamsız olduğunu anladım bu sayede. Acımızın tarifi yok ve çok büyük. Sizlerden de tek ricam vücudunuzun her hangi bir yerinde bir yara olduğunda bu nasılsa ufak bir yara bişey olmaz diyip ciddiye almamazlık yapmamanız.
Aleyküm selam ustam öncelikle başın sağ olsun...
Ben hayatın ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu anlayalı yaklaşık 4 yıl geçti canımdan bir parça kayboldu gitti kaderde varsa öyle ya da böyle oluyor. Bu yaşanan olaylar sadece vesile kimimiz hastalıktan kimimiz trafik kazasından gideceğiz belki de alın yazımız neyse onu yaşıyoruz. Allah ölümün bile hayırlısını versin.