Bizde halen yağıyor
1 Saat önce çok güzel yağdı sonra bi güneş açtı daha da gitmedi bulutlanıyor şu anda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizde halen yağıyor
1 Saat önce çok güzel yağdı sonra bi güneş açtı daha da gitmedi bulutlanıyor şu anda
Güneş açtı erimeler mevcut
2021 Şubatı geçemedi fakat 2021 den sonra yağan en iyi sistemdi
Before-After aradaki süre farkı yaklaşık 35 dakika. Çok keyifliydi Athena Snowreis41 umarım kaçırmamışsınızdır üstadlar… Cümleten herkese iyi geceler ☃️
Gece 3-4 E kadar bekledim hiçbir şey yağmadı kütleler eriyip eriyip durdu bende uyudum fakat daha demin efsane bir yağış vardı
birde cok ayarsiz bir sistem. tam kutlenin yogun oldugu katmanda hava akimi birden artiyor. yere dusmeden surukluyor kutleyi saga sola dagitiyor. dikey duseyde yatayda anlik hamleler oluyor. kutleyi yukseltebiliyor.
Yarım saattir 10 dk diyor kütleye 1 saat olacak neredeyse böyle saçmalık yok
Windy radarı bozuldu galiba yağış gösteriyor damla düşmedi ne saçma kütlede eriyip eriyip duruyor
Snowreis41 Karasu tarafından 1 saate dehşet kütleler geliyor açık yeşil sarı arası vuruduğu yere 4-5 cm ekler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaşlar sadece karadeniz üzerindeki kütlelere bakın
O kütleler giderek güçlenerek büyüyüp kuvvetlenecek sarı görme ihtimalimiz var inşAllah
Yalnız kütleler giderek büyüyor ve etkisini arttırıyor radarda baya bi belli oluyor önce sonra hali
Gözlerimden uyku akıyor ama sarı kütle görme umuduyla bekliyorum
Bu son sabahlama olacak
Cumartesiyi pazara bağlayan gece 2 ye kadar beklerim son kez sonra yatarım radara göre pazartesi öğle saatlerine kadar kesintiler artarak yağar muhtemelen sonra elvedaa 2025 kışı
Athena Kartepe gidilir ya çok kasma Snowreis41 tek kalsın konuda
Ben bu havada kartepeye gidersem mahsur kalırım muhtemelen bir senesi gitmiştik arabanın kapıları donduydu mahusur kalıyorduk anca çarşamba perşembe gidilir belki ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ZORTTEX GELOOOOO Athena
Saat 1 1 buçuk gibi çarşı pazar karışır benden demesi üstüne sarı kütle gelme ihtimali de çok yüksek yakalıyacağım inanıyorum.
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Sanmıyorum ama deneyeceğim
Kar olmasaydı çoktan uyurdum da birdaha görememe ihtimaline karşı bekliyebilidğim kadar bekliycem
Hocam bir daha böyle gelir mi bilmem o yüzden dayanabildiğin kadar dayan
Vallahi radara bakacağım eğer ki beklediğim oluşumlar olmazsa yatarım affetmem ![]()